Marijana Mićić: Ponovo sam zaljubljena

1
Voditeljka serijala VIP Veliki brat Marijana Mićić objašnjava da nije izgubila veru u ljubav uprkos krahu duge romanse i ističe kako je emotivno ispunjena uprkos tome što trenutno nije u vezi
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna glumica i voditeljka ovogodišnjeg rijaliti šou programa VIP Veliki brat koji se emituje na televiziji Pink, Marijana Mićić, ponovo je zaljubljena. Nakon raskida trogodišnje romanse sa bivšim partnerom Borisom Nikolićem kojeg su mediji neretko predstavljali kao Marijaninog verenika iako on to nije bio, ova zavodnica je navodno bila u vezi sa mnogim muškarcima među kojima je i glumac Andrija Milošević u čijem društvu je nedavno fotografisana u Pozorištu Boško Buha. Ipak, šarmantna brineta tvrdi kako je trenutno sama, iako postoji muškarac koji joj je odnedavno okupirao pažnju.

- Više neću pričati o nekom svom dečku sve dok ne budemo zajedno bar tri godine. Tek tada ću priznati da imam emotivnog partnera - kaže za Story Marijana razočarana što javnost neprestano spekuliše o tome kako ide iz veze u vezu, iako je, kako tvrdi, zagovornik dugih veza. Uprkos tome što ne krije da je veoma emotivna, Marijana je svaki raskid podnela stoički, a ljubavni porazi iz prošlosti samo su je dodatno ojačali.

- Naravno da nisam izgubila veru u ljubav i ponovo sam zaljubljena, iako nemam dečka. O braku i o majčinstvu ne mogu da razmišljam, jer trenutno pored sebe nemam partnera sa kojim bih tako nešto planirala. Mišljenja sam sa je iskrena ljubav jedini osnov za stupanje u brak i rađanje dece - objašnjava zgodna voditeljka koja tvrdi da učesniku proteklog serijala Veliki brat

Manuelu Stojanoviću ni na jedan način nije nagovestila da može da je osvoji, iako pojedinci ističu kako njegove izjave u brojnim  tabloidima govore u prilog činjenici da mu se Marijana dopada.

- Nisam primetila da Manuel dolazi u publiku da me gleda, a o njemu, kao i o Andriji Miloševiću zaista ne želim ništa da kažem - odlučna je Mićićeva, koja ne krije da je potpuno ispunjavaju odlični rezultati nove sezone popularnog šou programa u kojem već nekoliko sezona briljira zajedno sa kolegom Draganom Marinkovićem Macom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker