Igor Lazić Niggor: Adrenalinska avantura

0
Tokom desetodnevnog odmora u bugarskom zimovalištu Bansko, muzičar Igor Lazić poznatiji kao MC Niggor uživao je u uzbudljivoj vožnji bordom čiji je pasionirani obožavalac
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Drugoplasirani učesnik rijaliti šou-programa Farma Igor Lazić poznatiji kao MC Niggor, odlučio je da se odmori od medijskog pritiska kojem je u poslednje vreme bio izložen i u društvu svog prijatelja Mićka otputuje na desetodnevni odmor u bugarsko zimovalište Bansko. Muzičar kaže da mu je izuzetno prijalo opuštanje na svežem vazduhu, ali ističe kako ga je najviše usrećila svakodnevna vožnja bordom.

- Posle brojnih obaveza koje su mi u poslednje vreme okupirale svakodnevicu, odlučio sam da nakratko pobegnem iz grada i odmorim se. Izbor je pao na Bugarsku, gde postoje fenomenalna zimska odmarališta u kojima svako pronađe ponešto zanimljivo za sebe. Veliki sam ljubitelj borda i istinski uživam dok se na dasci spuštam niz litice. Čari ovog sporta prvi put sam otkrio 1999. godine kada sam sa prijateljima boravio na Žabljaku i od tada do danas svaki put se iznova radujem zimovanju. Malo je reći da se osećam dobro dok sneg leti na sve strane, a moj bord i ja ne možemo da mu odolimo – priča kroz osmeh Niggor koji ni u Bugarskoj nije ostao neprimećen jer su ga fanovi neprestano opsedali i tražili mu autogram.

- Mnogo mi je prijalo odsustvo iz Beograda, gde sam u poslednje vreme imao pregršt obaveza. Atmosfera i vazduh u Banskom izuzetno su opuštajući i tu čoveka ništa ne može da iznervira. Zaista sam napunio baterije – priča Lazić koji uveliko razmišlja na koji način će potrošiti novčanu nagradu od 50.000 evra koje je dobio kao drugoplasirani učesnik Farme.

- Sigurno ću ih iskoristiti za neke korisne stvari, a ne na gluposti, što sam ranije često činio. Verovatno ću neki deo uložiti u muziku, o čemu poslednjih dana intenzivno razmišljam i prikupljam ideje – ističe Igor kome na odmoru društvo nije pravio njegov bliski prijatelj, pop zvezda Vlado Georgiev, ali ne zato što su se, kako se spekulisalo, posvađali, nego zbog toga što je poznati muzičar zauzet pripremanjem svojih skorašnjih koncerata u Sava centru.

- Priče o našem sukobu nisu tačne. Istina, neću pevati na njegovom nastupu u Sava centru kao što sam to mnogo puta činio, ali samo zato što se ti koncerti koncepcijski razlikuju od prethodnih – tvrdi Igor.

Moni Marković

 

 

makonda-tracker