Ana Mihajlovski: Naslednica je kruna ljubavi

0
Voditeljka Ana Mihajlovski sedmog februara je carskim rezom na svet donela devojčicu, a njen voljeni izabranik Mirko Grubin sve vreme je u porođajnoj sali bodrio svoju dragu
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Dvadesetsedmogodišnja voditeljka Ana Mihajlovski porodila se sedmog februara u GAK Narodni front i na svet donela devojčicu, dugačku oko pedeset centimetara. Zgodna plavuša porodila se uz pomoć carskog reza, a u sali je sve vreme bio prisutan Anin godinu dana mlađi partner i otac njene druge mezimice, biznismen Mirko Grubin.   

- Presrećan sam što sam postao deda, kao i Mirko jer je postao otac. Ana je dobila prelepu devojčicu i porođaj je protekao u najboljem redu – rekao je ekskluzivno za Story ponosni deda Dušan Grubin, ugledni biznismen i vlasnik firme za proizvodnju anatomske obuće Grubin, čije sedište je u Staroj Pazovi.

Mladi par još nije dao ime svojoj prvoj zajedničkoj naslednici, ali to će svakako učiniti u zakonskom roku od mesec dana. Tokom poslednjih dana, Ana i Mirko usaglasili su mišljenja i došli do imena koje se oboma dopada, ali će sačekati sa odlukom pošto žele da čuju i sud preostalih članova njihovih porodica. Bivša voditeljka emisija Leteći start i Jednostavan život  porodilište je napustila krajem prošle nedelje, odakle se uputila u svoj topli dom na Voždovcu, a povremeno će boraviti i u porodičnoj kući Grubinovih u beogradskom naselju Zemun.

Inače, Ana već ima roditeljsko iskustvo budući da je pre tri i po godine tokom nevenčane zajednice sa vlasnikom producentske kuće Emotion, Goranom Stamenkovićem, dobila ćerkicu Ivu. Svojoj starijoj princezi voditeljka je prvobitno nadenula ime Nađa, a kasnije ga promenila u Iva, tako da je najverovatnije i za ime drugog deteta pripremila više opcija. Ponosna mama radila je sve do kasnih trudničkih dana i to kao urednik proteklog serijala rijaliti šou-programa Veliki brat, koji je emitovan na TV B92. Pred doček Nove godine povukla se iz posla i neretko je viđana samo u šetnji beogradskim parkovima. Ana koja se istinski radovala drugoj prinovi, plodu njene jednoipogodišnje ljubavi sa Mirkom, već se odavno pripremila za porođaj i brigu oko bebe, a dodatnu olakšicu njoj i njenom izabraniku predstavlja činjenica da je ona prve strahove karakteristične za mlade mame već prošla, o čemu je opširno pričala u intervjuu za Story u junu 2008. godine.

- Kada sam saznala da sam trudna bio je to veliki šok za mene, kao i za većinu devojaka mojih godina. Ipak, priroda čini svoje, spontano sam se navikla na novo stanje – rekla je tada Ana, dok o vezi sa Grubinom, kao i njihovom zajedničkom potomstvu, nikada nije htela da govori. U nedostatku proverenih informacija, o njihovom odnosu samo se spekulisalo, pa se tako pričalo da su se u tajnosti venčali 15. februara prošle godine.   

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker