šokirala

Razljutila je svet, ali ne i Srbiju: Da li će Natali Portman poći stopama Monike Beluči? (FOTO)

0
Svojom pojavom na Venecijanskom festivalu, šarmantna Natali Portman je razljutila javnost. Međutim, fanovi iz Srbije će je zbog ove izjave obožavati.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako bi izbegla fanove, Natali Portman, čuvena zvezda filma „Ratovi zvezda“, umesto gondolom, kao drugi gosti, došla je automobilom na festival.

 

Mila Kunis: Natali Portman je jedina osoba koju smo ljubili i Ešton i ja

 

I odmah po dolasku na druženje s predstavnicima sedme sile odvojila je nekoliko minuta za razgovor za Kurir i slikanje s našom reporterkom, dok je prema drugim novinarima bila prilično rezervisana.

Na naše jednostavno pitanje da li bi svojoj bogatoj biografiji dodala jezik više i glumila kao Monika Beluči na srpskom jeziku, samo se nasmešila.

Možda. U našem poslu nikad ne znate šta može da se desi sutra - rekla je Portmanova.

 

Iako se s nepunih 13 godina proslavila igrajući u filmu „Profesionalac“, čiji joj je reditelj Lik Beson ponudio glavnu ulogu uz čuvenog Žana Renoa, oskarovka je u svom poslu surovi profesionalac. Ona se za novu ulogu temeljno pripremala kako bi dočarala lik prve dame Amerike Žakline Kenedi.

 Mnogo vremena sam provela u Beloj kući učeći o njoj. Mnogi kažu da ličimo. Smejem se na te konstatacije. Mnogo smo zajedno radili na scenariju reditelj i ja ", rekla je Natali.

Ekskluzivno iz Venecije: Natali Portman ponovo u drugom stanju! (FOTO)

 

Glumica smatra da je najveću transformaciju doživeo njen glas.

 Radila sam nekoliko meseci s profesorom kako bih uspela da oponašam glas Džeki Kenedi. Nije bilo lako. Bilo mi je potrebno mnogo časova. Najviše sam vremena potrošila da saznam ko je ona u stvari iznutra. Pa, ne znam ima li sličnosti između mene i Džeki. Nije jednostavno ući u lik žene koja je preživela takav horor koji mi ne možemo ni da zamislimo. Slažete se? Ona je prolazila kroz noćnu moru",  objasnila je dobitnica Oskara za film „Crni labud“.

 

Popularna glumica jevrejskog porekla, koja je izašla u susret našoj novinarki, ipak nije ispoštovala svoje fanove, kao ni druge novinare koji su ostali zatečeni njenim ponašanjem.

 Koliko je Alisija Vikander profesionalnija. Sa svima se pozdravila, svakome se potpisala. Kakvo razočaranje - komentarisale su kolege među sobom.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker