ekskluzivno za story

Stjepan Hauser iz grupe 2Cellos: Severini nikad ne bih odoleo!

0
Momci iz 2Cellos otkrivaju tajnu svoje neodoljivosti, kako njihove devojke reaguju na činjenicu da je toliko devojaka zaljubljeno u njih i još mnogo, mnogo toga. Između ostalog i kojim svetskim zvezdama ne bi odoleli!
foto: Instagram
foto: Instagram

Sa članovima grupe 2 Cellos razgovarali smo povodom koncerta koji će Stjepan Hauser i Luka Šulić održati u Beogradu u martu 2017. godine, ali kada su u pitanju ova dvojica neodoljivih momaka - razgovor je morao poteći u smeru ljubavi i rastuće armije njihovih ženskih fanova.

 

Na pitanje ima li više ili manje ženskih fanova otkad je u ljubavi s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser otkrio nam je da ih je više.

 

Retko razmenjuju nežnosti u javnosti, ali ovo je pravi povod za to: Stjepan Hauser je na najromantičniji način čestitao rođendan Jeleni Rozgi (FOTO)

 

Evo kako on to objašnjava:

Ženama se više sviđaju muškarci koje ne mogu da imaju jer, ako si im dostupan, nisi zanimljiv!"

On je otkrio da se ne bori protiv nastrljivih obožavateljki, ali i on i Luka priznaju da s devojakama koje su malo napadnije "igraju žmurke".

 

Iako su, nakon pojave dua 2 Cellos, rokeri s električnim gitarama postali prošlost i sve je veći broj devojaka koje su zaljubljene u ovu dvojicu momaka sa čelom, njihova srca pripadaju njihovim devojkama - i Stjepan Hauser i Luka Šulić su u dugim i srećnim vezama. Dobro je poznato da se Hauser verio s hrvatskom pevačicom Jelenom Rozgom, pa smo pitali može li momcima da preporuči recept za osvajanje srca jedne od najlepših žena na Balkanu.

 

makonda-tracker