Otkrila

Ana Bekuta na meti sujete i laži: Ne patim od zavisti i žalim one koji od nje boluju (FOTO)

0
Poznata pevačica je otkrila kako se suočava sa ljubomorom pojedinih kolega.

 

"Postoje prava prijateljstva na estradi, kao i na svim drugim poljima. Ima i lažnih, dabome. Družim se s ljudima iz različitih profesija, socijalnih i intelektualnih miljea, mladima, starijima, uspešnim i manje uspešnim, ali su im plemenitost, lojalnost i solidnost karaktera zajedničke osobine", kaže pevačica i ističe da na domaćoj muzičkoj sceni postoje mnogi mladi pevači koji zaslužuju poštovanje starijih kolega.

Ana Bekuta je u šestoj deceniji i važi za jednu od najlepših naših dama: Pevačica napokon otkrila šta je radila na svom licu (FOTO)

Mnogo ih je i neću nikoga da izdvajam, da se ne ogrešim. Pogledajte samo koliko ih je lepih, darovitih, harizmatičnih, posebnih".

 

Sve češća pojava na muzičkoj sceni jeste da domaći pevači, po uzoru na planetarno popularne kolege, opsuju u svojim pesmama koje su hit među omladinom. 

 

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama i uočava mnoge prednosti ovakvog vida komunikacije.

 

"O zanimljvosti bi se dalo raspravljati, ali nesumnjivo jesu korisne. Štede vreme i ostavljaju mogućnost da se odvoji bitno od nebitnog", ističe Ana i otkriva koju društvenu mrežu, ipak, najviše voli.

Upoznajte prelepu unuku Ane Bekute! (FOTO)

Slike su varljive i njima možete nešto da poručite, ali i ne morate, dok iza svake objavljene reči stojite. Tviter, dakle", priznala je Ana.

 

Zvezda narodne muzike često obraduje svoje pratioce selfi fotografijama čiji je inicijator često njen emotivni partner Milutin Mrkonjić.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker