Aleksandra Kovač promoviše novi album

0
U petak, 26. marta u Domu omladine, Aleksandra Kovač promovisaće album U mojoj sobi. Karte su u prodaji na Blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 800 dinara.
foto: promo
foto: promo

Nakon četiri godine, u prodaji se pojavio dugo očekivani album Aleksandre Kovač U mojoj sobi sa novih 11 pesama. Kao i uvek, Aleksandra se vratila u velikom stilu. Prvi utisci i kritike nepodeljeno ukazuju da Aleksandra na najbolji način ponovo uzburkava domaću muzičku scenu. Pored nežnih i i intimnih balada, koje njena publika željno iščekuje, na albumu ima pesama različitih stilova, od soula, bluza, džeza, do rok kantrija.

- Pokušala sam da napravim kompilaciju svih muzičkih stilova koje ja privatno volim i slušam u intimi svoje sobe, kada sam srećna, ali i kada sam tužna, ovo su pesme za slušanje i uživanje – kaže Aleksandra.

Koncertno promovisanje novog albuma, Aleksandra Kovač počinje 26. marta u Domu omladine Beograda u renoviranoj sali Amerikana. U pratnji svog čuvenog benda sastavljenog od najboljih regionalnih muzičara, odsviraće i otpevati neke od svojih najvećih hitova, a posebno uzbudljivo i zanimljivo će biti premijerno izvođenje pesama sa novog albuma U mojoj sobi.

makonda-tracker