Ognjen Amidžić: Krajem juna na zasluženi odmor

0
Tridesetčetvorogodišnji voditelj Ognjen Amidžić, koji će se od 13. marta ponovo naći u ulozi voditelj Farme, željno iščekuje kraj juna kada će otići na zaslužni odmor.
foto: Milovan Knežević
foto: Milovan Knežević

Najpopularniji voditelj u Srbiji, Ognjen Amidžić, koji trenutno svake srede uveseljava gledaoce televizije Pink u svom Ami G Show-u, uveliko se priprema za početak Farme. Nova sezona gledanog prgrama televizije Pink počinje 13. marta, a dok se uveliko licitira ko će se pojaviti na imanju u Lisovićima, Ognjen se priprema za odmor na koji će otići kada se završe sve njegove obaveze krajem juna, sa svojom suprugom Milicom.

- Mnogo sam umoran jer od septembra 2008. godine radim žestokim tempom, Ami G Show je išao celu prošlu sezonu do kraja juna. Tokom celog leta sam imao nastupe, a odmah posle toga je krenula prva sezona Farme u Srbiji. Kada se završio taj projekat, počeo sam ponovom da radim svoju emisiju, a uskoro me očekuje nova sezona Farme, tako da ću raditi do 19. juna. Pa tada planiram da odem na dugo očekivani odmor - otkrio je Ognjen Amidžić za Story.rs.

Danilo Mašojević

makonda-tracker