POGLEDAJTE

Lepotica napunila 50 godina: Nekada buntovnica, a danas prva poslovna dama (FOTO)

0
Škola je nije zanimala, pa je rešila da je napusti i posveti se glumi. Iako su njeni roditelji negodovali, Salma je ipak krenula putem svog sna
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Salma Hajek juče je napunila 50 godina. Verovali ili ne. Ona izgleda fantastično, a tokom svoje decenijske karijere osim priznanja za sjajnu glumu, dobijala je i ona za savršen izgled.

 

Salma Hajek rođena je 2. septembra 1966. godine u gradu Koacakoalkos, država Verakruz, Meksiko. Majka joj je Meksikanka, Dijana Himenez, operska pevačica, a otac Sami Hajek, direktor libanske naftne kompanije. Odrasla je u katoličkoj porodici, a u internat „Luizijana“ poslata je kada je imala samo 12 godina. U internatu je stalno pravila probleme, nije bila poslušna, odbijala je da obavlja svoje dnevne zadatke, bežala i radila sve ono što bi se moglo podvesti pod "problematičan tinejdžer".

 

 

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

Internat je više nije želeo, te su Salmu roditelji vratili nazad u Meksiko, a potom su je poslali u Hjuston, u kojem je živela sa tetkom. Kada je napunila 17 godina, Hajek se vratila u Meksiko u kojem je strudirala na Odseku za interanacionalne komunikacije. Bila je odlična gimnastičarka s velikim šansama da uđe u olimpijski tim.

 

makonda-tracker