Marija Šerifović i Saša Mirković: Zvanično pomirenje

0
Pevačica Marija Šerifović pomirila se sa svojim nekadašnjim menadžerom Sašom Mirkovićem, s kojim će sarađivati na projektu Evropska zvezda čije je Marija zaštitno lice.
foto: Vladimir Lukić
foto: Vladimir Lukić

Produkcijska kuća Beoton predstavila je danas u restoranu Ruski car novi muzički šou Evropska zvezda čije je zaštitno lice Marija Šerifović. Reč je o zabavnom televizijskom formatu koji ima za cilj da neafirmisanim pevačima kroz rad sa najpoznatijim muzičkim profesionalcima u našoj zemlji pruži mogućnost usavršavanja i otvori vrata našeg i evropskog muzičkog neba. Iza ovog projekta stoje jedan od najboljih producenata u našoj zemlji Saša Mirković, tekstopisac Saša Milošević Mare, kompozitor Vladimir Grajić Graja i Leontina Pat. Voditelj šou-programa, koji će se emitovati na televiziji Avala s finalnom emisijom na TV Pink, biće Filip Pat. Interesantno je da je Evropska zvezda pomirila Mariju Šerifović i Sašu Mirkovića, koji su bili prekinuli saradnju 2008. godine.

- Kao što možete videti, Saša i ja smo se pomirili i prešli smo preko razmirica koje smo imali, a ovaj projekat je idealan da ponovo otpočnemo zajedničku saradnju - otkrila je Marija na promociji, koju uskoro očekuje premijera još jednog spota za pesmu sa novog albuma.

Danilo Mašojević

makonda-tracker