počinje nova sezona

Saša Popović iznenadio neočekivanom odlukom: Evo ko će voditi Zvezde Granda umesto Sanje Kužet! (FOTO)

0
Otkako je Sanja Kužet saopštila da se zbog trudnoće povlači s malih ekrana, glavno pitanje svih fanova muzičkog šoua "Zvezde Granda" jeste ko će biti nova voditeljka.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Direktor najpoznatije produkcijske kuće na Balkanu Saša Popović tražio je lice koje će biti dostojna zamena lepoj voditeljki.

 

Međutim, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Popović je odlučio da će ipak upravo on zameniti Sanju Kužet na velelepnoj sceni "Granda". 


Sanja Kužet napušta takmičenje: Ko će biti nova voditeljka Zvezda Granda?


Saša je sam doneo odluku da on lično vodi program, a da mu partner u bekstejdžu bude Voja Nedeljković, koji će, kao i dosad, razgovarati s kandidatima i njihovim porodicama", kaže sagovornik iz "Granda".

 

Velika enigma je ko će zauzeti njegovo mesto u produkcijskom žiriju ili će možda on biti na obe pozicije", dodaje izvor.

 

foto: Stefan Jokić

Ovim povodom, iz PR službe Granda poručili su da o novoj voditeljki šoua ne žele da pričaju dok zvanično ne počne sezona takmičenja.

 

Direktor "Grand produkcije" odlučio je i da kompletno promeni studio na Košutnjaku u kom se snimaju "Zvezde Granda".


Smatrali su je najlepšom i vodila je Zvezde Granda: Voditeljka otkrila kako je izgubila bebu

 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, kandidati će ove sezone liftom iz podruma izlaziti na scenu na kojoj će sve da prštati od svetlosnih efekata koji specijalno stižu iz inostranstva. Pored stalnih članova žirija, uvešće i jednog misterioznog. Inače, žiri će biti u istom sastavu (Jelena Karleuša, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Ana Bekuta). Jedino još Viki Miljković nije potvrdila učešće, pa se ne zna da li će to mesto zauzeti neka od njenih koleginica.

 

foto: Nebojša Mandić

 

makonda-tracker