Dramatično

Nataša Bekvalac je uspela u mnogim izazovima, a sada ima novi: Hoće li kraljica novih ljubavi zavladati i glumištem? (FOTO)

0
Poznata pevačica je izazvala pravu pometnju prihvativši ponudu da se oproba i u mjuziklu.
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Vest o prvoj ulozi Nataše Bekvalac koja će tumačiti lik Drage Mašin u novom mjuziklu je uzburkala javnost. 

 

Naime, mnogi glumci smatraju da lepoj plavokosoj pevačici nije mesto u glumačkim vodama. Međutim, Nataša Bekvalac je uprkos teškim životnim okolnostima koje su je pratile uspela da izgradi muzičku karijeru, ali i da se oproba u mnogim izazovima, te će zasigurno i ovoj ulozi pristupiti profesionalno i predano. 

 

Ne prestaje da iznenađuje: Nakon promene imidža Nataša Bekvalac se upustila u novu avanturu (FOTO)

 

I dok je jedni oduđuju, drugi je podržavaju. Njene poznate buduće kolege sa javne scene su izrazile poverenje u njen talenat i pružile joj podršku koja joj u ovom trenutku dosta znači. 

Drago mi je što su je izabrali. Ona je izuzetno lepa žena i za tu ulogu je potrebna lepotica. Nataša je skandalozna, a to nije lako. Fantastična je", izjavila je Eva Ras. 

Nataša Bekvalac: Nikada neću prestati da se borim sa porocima

Niko ne sme da sumnja u izbor Ljubiše Ristića! Njegove odluke ne treba komentarisati, on dobro zna šta radi. Izvanredan reditelj, na čijim sam predstavama odrastao, diveći mu se",  rekao je jedan od Tihomir Stanić, jedan od naših najbioljih glumaca. 

Nataša Bekvalac se još uvek nije oglasila ovim povodom, ali je na svom Instagram profilu postavila citat koji dovoljno govori o njenoj želji za umetničkim eksperimentisanjem. 

 

 

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

makonda-tracker