Drugarica je rame za plakanje

Uz nju će prebroditi i najteže trenutke: Ovako Aleksandra Prijović teši Anastasiju (FOTO)

0
Njih dve su zaista savršen tandem! Uvek su tu jedna za drugu, podržavaju se i dobro zabavljaju, a Aleksandra Prijović je tu za Anastasiju i u teškim periodima.
foto: Instagram
foto: Instagram

Njih dve se sve češće viđaju po kafićima, gde ispijaju kafe uz duge razgovore i provode se zajedno po klubovima, pa ako se po jutru dan poznaje, njihovo druženje može prerasti u veliko prijateljstvo.

 

Jedna bez druge ne mogu više: Noć koju će dugo pamtiti Aleksandra Prijović i Anastasija (FOTO)

 

Aleksandra i Anastasija obožavaju da provode vreme zajedno jer su sličnog senzibiliteta, imaju dosta tema za razgovor i isto mišljenje o nekim važnim životnim pitanjima. Pogotovo u vezi sa onim u vezi sa ljubavnim životom, pa kada se nađu vole da porazgovaraju i o svojim jačim polovinama. S obzirom na to da je Anastasija nedavno prekinula emotivnu vezu sa Kostadinom Terzićem, sinom sportskog direktora Crvene zvezde Zvezdana Trezića, u ovom trenutku znači joj Aleksandrina podrška da nastavi dalje bez Kostadina.

 

One su savršen tandem: Ženski izlazak bez jačih polovina (FOTO)

 

Aleksandra za Anastasiju ima samo reči hvale.

 

Mnogo je fina devojka, lepo je vaspitana, mnogo dobra i mnogo iskrena. Ne pričam ovo zato što je Cecina ćerka, već zaista sve to mislim. Nemam reči koliko je divna osoba", rekla je Prijovićeva, koja je počela da se druži sa mlađom Ražnatovićevom od proslave njenog 18. rođendana, na kojoj je bila zadužena da pesmom zabavlja goste.

 

S obzirom na to da je Anastasija i te kako nadarena za muziku i da ima odlične vokalne sposobnosti, pitali smo Aleksandru da li bi volela da joj jednog dana bude koleginica.

 

Kako da ne! Mislim da bi mogla da bude najveća zvezda na ovim prostorima. Dostojna Cecina zamena. Zato što je prelepa, prezgodna i odlično peva. Nisam uspela mnogo da čujem kako peva, ali sam slušala neke snimke na „jutjubu“ i zaista sam oduševljena. Svi govore da lepo peva i da bi trebalo da bude pevačica. U tom slučaju, mislim da bi majka bila veoma ponosna na nju", smatra mlada užička zvezda u usponu.

 

makonda-tracker