Radi na sebi spiritualno i telesno

Emina Jahović otkrila sponu između nje i Gvinet Paltrou: Pomaže mi da neke životne situacije lakše prebrodim... (FOTO)

0
Pevačica Emina Jahović Sandal uz ličnog trenera uspeva da održi telo zategnutim, ali kako kaže, sa šamanom Durakom najviše radi, te tako radi na sebi i spiritualno i telesno.
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Koliko joj lični trener pomaže da telo održi zategnutim, toliko joj šaman Durak pomaže da neke životne situacije lakše prebrodi.

 

Zgodna mama kojoj filteri nisu potrebni: Emina Jahović u bikiniju izgleda bolje nego ikada! (FOTO)

 

On je ujedno i spona između nje i holivudske zvezde Gvinet Paltrou.

 

foto: Profimedia

Radim na sebi spiritualno i telesno, a najviše radim sa šamanom Durakom, koji je ujedno najbolji drug Gvinet Paltrou", otkrila je Emina u "Ekskluziv specijalu", koji će biti emitovan na televiziji "Prva".

Ona je i ranije nekoliko puta govorila da voli svoj dan da provede tako da se oseća lepo i smireno kako bi mogla da napuni baterije za nove radne pobede, ali i bude dobra majka sinovima Jamanu i Javuzu.

Ustajem rano, oko 8 sati, ne volim da propuštam dan, pa da bih bila odmorna, ležem ranije, osim ako odemo u provod ili imam nastup.

 

Potrebna mi je energija za nove radne pobede! A kada uspavamo decu, Mustafa i ja najviše volimo da sednemo i ćaskamo o novim planovima i svemu što nam se desilo tokom dana.

 

Hvala bogu, muž i ja i posle ovoliko godina imamo o čemu da pričamo i uživamo kada smo zajedno. Često idemo i u šetnju po prirodi, volimo da smo na svežem vazduhu, pa nekada šetamo i po mraku", istakla je tada Emina.

Emina Jahović slučajno otkrila fantastičan detalj iz svog doma: Ovakva ideja vam nikad ne bi pala napamet (FOTO)

Nekada pozovemo prijatelje, ja spremim hranu, volimo da se družimo. Živimo sasvim normalan život, kao i većina drugih ljudi.

 

Jedina stvar koja me razlikuje od drugih je što ne radim svaki dan, pa mnogi misle da po ceo dan ne radim ništa i da mi sve pada s neba...

 

Kamo sreće da je tako! Dosta radim, iako više od kuće, radim baš kao i sve ostale zaposlene mame", dodala je pevačica, kako bi objasnila da ne živi život zvezde koja ne zna šta su kućne obaveze.

foto: Instagram

 

makonda-tracker