crno na belo

Marija Šerifović je snimila telefonom: Evo kako Bojan Karić i njegova supruga reaguju kada čuju Karleušinu pesmu (VIDEO)

0
Pevačica je objavila veoma interesantan klip na društvenoj mreži Instagram, a akteri su Bojan Karić, njegova supruga Maša i, ni manje ni više, Jelena Karleuša...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pop pevačica Marija Šerifović se prethodne noći odlično zabavljala u društvu svojih prijatelja, a snimak iz noćnog kluba je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.


I ništa tu ne bi bilo preterano čudno i zanimljivo da Marijini pratioci nisu mogli da čuju pesmu uz koju se okupljeno društvo veseli, a pevačica je čak i stavila malu napomenu koja je očigledno bila upućena njenim prijateljima.

 

Paparaci je jure i u srcu Turske: Jelena Karleuša nikad neće zaboraviti prizor koji ju je sačekao ispred restorana! (FOTO, VIDEO)


- Ja umem da preteram, ne zameri - napisala je Marija kao komentar.


Naime, Šerifovićeva se provodila u društvu Jovane Nikolić, njene sestre Maše i njenog supruga Bojana Karića, a posebno ludilo u klubu je krenulo kad je bend zasvirao pesmu Slatka Mala muzičke dive Jelene Karleuše.

 

Nastavak teksta i video snimak pogledajte na sledećoj starani...

 

makonda-tracker