Mnogima ovo nije pošlo za rukom, ali Severini jeste: Neverovatan uspeh regionalne zvezde

0
Regionalna zvezda ne prestaje da iznenađuje, evo o čemu je reč
foto: Dimitar Apostolov
foto: Dimitar Apostolov

Haos u centru Berova, zakrčeni prilazi i sporedne ulice i bina na glavnom putu, prizor je kakav ovaj mali makedonski gradić ne pamti. Svega sedam hiljada meštana proteklog je vikenda, zahvaljujući najvećoj regionalnoj zvezdi – Severini, primilo čak desetorostruko više posetilaca.

Iako je prema prvim procenama bilo 50 000 ljudi, službeno policijsko saopštenje navodi brojku od njih čak 70 000. Rekordna je to posećenost Etno Square festivala, koju je ikada jedan izvođač uspio privući, što ni ne čudi s obzirom da su posjetitelji došli iz svih krajeva Makedonije pa čak i okolnih zemalja – Bugarske, Albanije i Grčke.

 

foto: Dimitar Apostolov

- Ovo je jedan od onih koncerata koji se ne zaboravljaju nikada... Neprocenjiv je osećaj pevati pred ovoliko ljudi, iako, dok nisam videla snimak, nisam verovala u toliku brojku... Zahvaljujem firmi Zagin na pozivu, prekrasnom resort & spa Aurora, koji je božanstven, a najviše divnoj makedonskoj publici... Zauvek u mom srcu, blagodaram, Makedonija – ističe Severina, koja se već sutradan ujutro zaputila u Rovinj, gde je sinoć održala koncert pred 30 000 ljudi, oborivši tako i rekord posećenosti ovog istarskog grada.

makonda-tracker