uopšteno o životu

Dragana Mirković odmara u rodnom Kasidolu: Sve sam sama stvorila (VIDEO)

0
Popularna folkerka leto provodi u svom selu Kasidolu i veoma se raduje tim danima koji je podsećaju na detinjstvo, pokazujući da je uspeh i novac nimalo nisu promenili.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Televizija, automobili, dvorac, putovanja - sve je to Dragana Mirković stekla, ali nikada ne zaboravlja svoj rodni kraj. Iako običan svet ima utisak da Dragana ima sve u životu, ona prema svemu tome ima drugačiji odnos i svoje bogatstvo drugačije ceni.

 

- Imam sve u životu, a pritom ne mislim na materijalno. Prvo sam sve sama stvorila. Eto, tako je ispalo. Imala sam sreće. Pomogla sam i svojim roditeljima i familiji kome je nešto trebalo i prijateljima i mnogim nepoznatim ljudima sam pomogla, i to je moja velika sreća. Srećna sam što mogu da dam. Prvo, dobila sam porodicu. Dobila sam muža. Nisam ga tražila, jednostavno se tako dogodilo. Toni Bjelić je apsolutno moja druga polovina. Vrlo je staložen, dobar čovek, pošten, vredan... Dobila sam dvoje divne žive i zdrave dece - rekla je Dragana, koja dodaje da ljudi, nažalost, sreću vezuju za materijalno.

 

Neki snovi se osvaruju: Dragana Mirković otkrila najveću želju iz detinjstva

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker