novo životno poglavlje

Katarina Živković izgladila odnose sa bivšim dečkom: Pevala bih Banetu na svadbi (FOTO)

0
Folk pevačica Katarina Živković i maneken Branislav Janković više od dve godine nisu zajedno. Ipak, bivši partneri ostali su u dobrim odnosima, a pevačica je svom bivšem partneru čestitala na lepim vestima.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Branislav Janković je srećan pored devojke Mirjane, sa kojom je pre nekoliko meseci započeo vezu, i njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen i postati roditelji.

 

Kaća je pročitala u novinama da će se Bane oženiti i postati otac, ali mu nije čestitala. Odavno se nisu čuli i stavili su tačku na svoj odnos. On više ne želi da čuje za nju, ali ni ona za njega. Imali su lepu vezu sa mnogo uspona i padova, međutim, više nemaju vremena jedno za drugo", otkriva izvor blizak bivšem paru.

 

Katarina Živković iskreno o bivšem dečku: Nikada sebi ne bih dozvolila ono što Bane radi

 

Katarina je rekla da o bivšim momcima ne priča, a na pitanje da li je čestitala Banetu na tome što će postati otac, rekla je:

 

Nisam, ali evo, mogu ovim putem".

 

Ne verujem da će me zvati, ali ako me bude pozvao, neću odbiti taj poziv", odgovorila je Katarina na pitanje da li bi pevala na njegovoj svadbi.

 

Janković je u ranijoj izjavi ispričao da jedva čeka da postane otac, ali i to da o bivšoj devojci ne želi da priča.

 

Više ne krije lepe vesti: Bane Janković postaje otac (FOTO)

 

Mirjana i ja smo veoma srećni jer je ovo nešto što smo planirali. Zakazali smo svadbu za oktobar i baš smo uzbuđeni. Jedva čekam da uđem u ulogu oca, a i Mirjana da postane mama", rekao je Bane.

 

#montenegro #mi ????????????

A photo posted by Branislav Jankovic Licno ???????????? (@banejankovic01) on

makonda-tracker