Ona se nasmejala, ali...

Džej Ramadanovski pokazao vidovnjačke moći: Kakvu je sudbinu prorekao pevačici Dragani Mirković? (FOTO)

0
Džej je iskoristio priliku u jednoj novogodišnjoj emisiji pevačici Dragani Mirković pogleda u dlan. Evo šta je "pročitao" tada!
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Džej Ramadanovski pokazao je da ima vidovnjačke moći kada je je Dragani Mirković prorekao sudbinu, piše Kurir. On je koleginici gledao u dlan i tada joj je rekao da će imati sina i ćerku.

 

Džej je iskoristio priliku da Dragani Mirković kaže šta je čeka u budućnosti 1992. godine u jednoj novogodišnjoj emisiji.

 

Džej Ramadanovski: Bio sam neveran i loš

Pošto je Nova godina, daj da ti gledam u dan! Ti znaš da mi Cigani umemo da gledamo u dlan. E, piše ovako. Koliko imaš godina? Dvadeset četiri, lepo.

 

Udaćeš se za dve godine i imaćeš dvoje dece. Prvo će biti muško, a drugo žensko. Muškarac će biti pevač, a devojčica balerina", ispričao je Džej Dragani, koju je ovo proricanje nasmejalo.

foto: Petar Đorđević

Srešćemo se za dvadeset godina i videćemo da li si bio u pravu", rekla je kolegi Dragana.

S obzirom na to da su prošle skoro dve i po decenije od tog proročanstva, može se konstatovati da je Džej bio delimično u pravu.

 

Oni već dugo traju, a sada znamo i zašto: Dragana Mirković otkrila zbog čega se Toni zaljubio u nju (FOTO)

 

Dragana se udala, ali ne dve godine posle gledanja u dlan, nego je prošlo više vremena. Rodila jeste dečaka i devojčicu, a da li će oni biti pevač i balerina, ne bi se baš reklo, jer Marka i Manuelu zanimaju sasvim druge stvari.

makonda-tracker