Prvo je mudro ćutala...

Uprkos brzini, ne može da pobegne od skandala: Evo šta je Juseinu Boltu poručila devojka! (FOTO)

0
Brzo nakon što je seks skandal propratio skoro čovek na svetu, pitamo se - kakva li je reakcija Boltove devojke, Kasi Benet? I ona se konačno oglasila!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Podsetimo, sve je počelo kada je 20-godišnja Džejdi Duarte objavila selfije iz kreveta sa Boltom, nastale nakon proslave njegovog 30. rođendana u subotu u Riju. Nakon toga ona je otkrila sve detalje, kako ju je on prokrijumčario u olimpijsko selo, kako ju je zaveo trbušnjacima, koliko je trajala akcija ispod pokrivača...

 

foto: Profimedia

Kasi Benet (26) mudro je ćutala dok su mediji prenosili sve detalje burne poslednje noći u Brazilu njenog dečka Juseina Bolta, a iako se šuškalo da će svom dragom sve oprostiti, izgleda da je istina drugačija. Ispostavilo se da Džejdi nije jedina sa kojom je te noći Bolt bio prisan. Uslikan je kako se ljubi sa jednom misterioznom brinetom, kao i kako tverkuje sa jednom zgodnom Brazilkom.

 

Skandal Juseina Bolta pred ženidbu: Fotografije iz kreveta sa atraktivnom Brazilkom procurele u javnost (FOTO)

 

Sve vreme svi su se pitali kako na to reaguje njegova dugogodišnja devojka Kasi, koja ga je čekala na Jamajci, i koju je navodno planirao da oženi. Ova lepotica je na društvenim mrežama lajkovala objave u kojima je Bolt iskritikovan zbog svog ponašanja.

 

Među njima je i slika na kojem su ona i Džejdi jedna pored druge, a na kojoj se Kasi poredi sa skupocenom modnom markom, a njena brazilska rivalka sa jeftinom garderobom.

Lajkovala je i tvit koji glasi:

Život sa boginjom protraćio si zbog romanse na jednu noć sa nekom koja joj nije ni blizu."

foto: Profimedia

Ipak, Boltova sestra juče je medijima rekla da je njihova ljubav jaka i da će oni ostati zajedno.

Sigurna sam da se Kasi navikla na to do sada. Navikla je na takve fotografije. Ljudi stalno traže da se slikaju sa njim, i on uvek rado pristane.

 

Navikla je na to da je on poznat. Mislim da se između njega i te Brazilke ništa nije desilo. On previše voli Kasi da bi ugrozio njioovu vezu. Fotografije nisu dokaz da je između njih bilo nešto", rekla je Kristin Bolt-Hilton.

Znam da je ovo uznemirilo Kasi, ali ona će razgovarati sa njim i znam da će rešiti sve nesuglasice. Jusein nije sklon prevari. Kad god smo razgovarali o tome, on se uvek protivio takvim stvarima.

 

Koliko znam, nikada ranije to nije uradio. Kad je bio mlađi, devojke su ga stalno saletale, ali otkad je sa Kasi druge ga ne zanimaju. Mislim da je ta Brazilka isplanirala da ga fotografiše i da ta priča procuri u medije", zaključila je Boltova sestra.

 

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

 

makonda-tracker