Lepota je nasledna

Zasenila mamu: Ova manekenka je proglešena drugom najlepšom ženom na svetu, ali će njena ćerka sigurno zauzeti 1. mesto! (FOTO)

0
Manekenka koja je u vrhu najlepših žena na svetu bavi se i himanitarnim radom, a zahvaljujući savršenom telu, nikad ne biste rekli da je majka dvoje dece
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Alesandra Korin Ambrozio je brazilska manekenka i foto-model.

Tajra Benks ju je opisala kao „budućnost sveta mode“. Ambrozio je najpoznatija po svojoj saradnji sa modnom kućom Viktorijas sikret i bila je prvi model linije „PINK“. Ambrozio je trenutno jedan od „anđela“ kuće Viktorijas sikret i glavno lice engleske kuće Nekst.

Pored modelinga, Alesandra je ambasador Nacionalnog udruženja za borbu protiv multiple skleroze (engl. National Multiple Sclerosis Society). Alesandru je sajt namenjen muškarcima AskMen.com proglasio drugom najlepšom ženom 2008. godine.

 

Napadnuta da je premršava: Poznata manekenka šokirala fotografijom u kupaćem kostimu dva meseca nakon petog porođaja (FOTO)

 

Malo ko bi pomislio da je Alesandra majka dvoje dece, budući da izgleda perfektno, a svoje pratioce na društvenoj mreži ”Instagram” u poslednje vreme često obraduje fotografijama sa svojom mezimicom.

 

Manekenka podelila javnost: Imam 36 godina, nemam decu i muža - ja to vidim kao uspeh!

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker