Ana Bebić: Uskoro nova pesma

0
Nakon izlaska iz kuće na Košutnjaku, bivša učesnica Velikog brata Ana Bebić užurbano priprema novi album, a svoje fanove će uskoro obradovati singlom koji će biti najava novog materijala.

 

Pošto je posle sedam dana napustila kuću Velikog brata, šarmantna pevačica iz Metkovića Ana Bebić vratila se svojim obavezama, užurbano pripremajući novi album. Popularna dvadesettrogodišnjakinja uživa u ljubavi sa svojim pet godina starijim dečkom, muzičkim producentom Filipom Miletićem koga je upoznala tokom učešća u Operaciji trijumf.

- Bilo mi je prelepo tokom sedam slatkih dana u kući Velikog brata, imala sam priliku da upoznam neke sjajne ljude. Atmosfera je bila odlična, nije bilo svađa, a ja sam se od srca smejala i odlično zabavljala. Nikada neću zaboraviti moje učešće, malo mi je bilo krivo što sam prva napustila kuću, ali sve je za ljude. Sada sam preokupirana pripremama svog prvog albuma, okupila sam odličnu ekipu autora, biće to jedan zanimljiv i muzički šaren materijal. Uskoro ću svoju publiku obradovati jednim singlom koji će biti uvertira novog materijala – govori Ana, kojoj je jedan od saradnika na debi albumu i njen dečko, koji je član popularnog kompozitorskog dvojca sa Milošem Roganićem.

- Sa Filipom i Milošem sam ima odličnu saradnju tokom Operacije trijumf, sa Filipom malo bolju, kao što znate (smeh), u potpunosti im verujem i sviđa mi se kako oni rade, tako da će i oni učestvovati u pravljenju mog albume – kaže Ana, koja se nakon učešća u popularnoj muzičkoj akademji preselila u Beograd.

- U Beogadu mi je prelepo, upoznala sam mnogo dobrih i meni sada dragih ljudi. Svaki dan mi je ispunjen obavezama, pa mi vreme brzo prolazi. Jedina stvar koja mi smeta, jeste što sam daleko od svoje porodice, poslednji put sam bila u Metkoviću za Božić 25. decembra, pa se sada se osećam kao pravi student koji kući ide samo za praznike (smeh) – otkrila je Ana Bebić za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker