pokvarili su zabavu

Skandal o kojem bruji čitav Holivud: Zbog ovih komentara Samanta Džouns iz serije Seks i grad svoj 60. rođendan pamti u ne tako dobrom svetlu (FOTO)

0
Kim Katral, simbol seksepila i neodoljiva Samanta Džouns iz serije Seks i grad je nedavno proslavila svoj 60. rođendan. Ali njenu dobru energiju su pokvarile osobe od kojih to nije očekivala!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Srećan rođendan, Samanta Džons!

 

Jedna od najvažnijih životnih lekcija dolazi pravo iz serije Seks i grad: Sve o bivšim ljubavima (FOTO)

 

Popularna glumica i seks simbol Kim Katral napunila je 60 godina i na Instagramu objavila da uživa u svojim rođendanima!

 

A proslavila se kao Miranda Hobs: Ovako izgleda jedan ni malo glamurozan dan zvezde serije Seks i grad (FOTO)

 

Njena "sestra" iz višestruko reprizirane američke serije Keri Bredšo, glumica Sara Džesika Parker, ali i njena najbolja "drugarica" Stenford, kojeg je maestralno glumio Vili Garson, uputili su joj nežne čestitke a na svojim profilima objavili portrete svoje drage koleginice, piše Lisa.

 

Srećan ti rođendan, lepotice", poručila je Sara. "Šaljem ti ljubav i sve najbolje za savršenu, divnu, radosnu i zdravu godinu ispunjenu avanturama. Tvoja stara drugarica, nevaljalica i saučesnica, sestra SJ", napisala je Keri uz poljupce.

 

 

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

Zanimljivo je da je Sara objavila nešto stariju sliku popularne Kim, iz vremena kad je zaista i bila Samanta.

 

Seks i grad: 7 životnih lekcija Samante Džons

 

Njen kolega Vili, međutim, poželeo je svojoj nekadašnjoj partnerki iz serije "Seks i grad" srećan rođendan uz svežu, autentičnu fotografiju na kojoj se itekako vide bore na licu slavne bezobraznice, što je izazvalo gomilu komentara. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

Bore ili ne? 

 

To je sasvim u skladu i sa raspravom koju je Kim Katral početkom 2016. godine imala sa ekipom koja radi njen novi TV šou - "Osetljiva koža".

 

 

A photo posted by Willie Garson (@willie.garson) on

 

Ja sam zaslužila te bore, rekla sam im", objasnila je novinarima kasnije Kim. "Igram ulogu žene koja se muči sa borama i starenjem i svim onim što ide uz to. I one su deo priče."

 

 

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

 

Postaje sve zanimljivije", zaključila je Kim na proslavi svog 60. rođendana...

 

makonda-tracker