prekinula tišinu

Posle navoda da je prevarila Borka, Katarina Živković odlučila da progovori: On je izabrao da veruje drugima

0
Fudbaler Borko Veselinović i popularna pevačica pre tri nedelje okončali su romansu, a u javnosti se nagađalo o brojnim razlozima njihovog rastanka.
foto: Damir Dervišagić, Milica Crnogorac
foto: Damir Dervišagić, Milica Crnogorac

Jedan od navoda bio je i da je Borko putem telefona odlučio da prekine dvomesečnu vezu sa Katarinom, kao i da je izmislio pevačicinu navodnu prevaru kao izgovor za raskid. 

 

Katarina Živković je doživela ono od čega svi strahujemo na odmoru: Bila sam veoma uplašena kada se sve dogodilo (FOTO)

 

Borko ne želi da se veže ni za jednu devojku. S Kaćom mu jeste bilo lepo, ali nikakve ozbiljne planove nije imao s njom. Njegove izjave da planiraju brak bile su lažne. Kad je rešio da je ostavi, pozvao je Kaću i napao je da mu je neverna. Iako ga je ona uveravala da su to samo tračevi i da u njenom životu osim njega ne postoji drugi muškarac, on je rekao da ne želi više da bude s njom. Izgleda da je on izmislio tu priču kako bi mu bilo lakše da raskine", naveo je izvor blizak bivšem paru za Kurir

 

foto: Damir Dervišagić, Milica Crnogorac

Kaća Živković o raskidu s Borkom: Onog trenutka kad je prestalo da bude lepo prestalo je i da traje...

 

Dok fudbaler nije želeo da komentariše raskid veze, atraktivna crnka potvrdila je da više nisu u ljubavi i prokomentarisala:

 

Zaista se ne bih vraćala na nešto što je gotovo. Borko i ja nismo više zajedno, on je izabrao da veruje drugima. Ne znam šta je pozadina svega toga, a iskreno, i ne zanima me", rekla je Katarina za Kurir.

 

 

makonda-tracker