istorijski uspeh

Erupcija emocija, suze radosnice i Cecini hitovi: Ovako su odbojkašice i vaterpolisti proslavili ulazak u finale OI (FOTO,VIDEO)

0
Srpski sportisti ispisuju stranice istorije na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Riju, a jučerašnji heroji dana definitivno su bile ženska odbojkaška i muška vaterpolo reprezentacija koje su se spektakularnim pobedama plasirale u finale i obradovale čitavu naciju.
foto: Reuters, Fonet
foto: Reuters, Fonet

Odbojkašice i vaterpolisti obezbedili su još dve sigurne medalje za Srbiju, a svi s nestrpljenjem iščekuju sutrašnji dan kada se igraju dva velika finala. 

 

Ovi hrabri momci i devojke nižu uspehe jedan za drugim, a tokom jučerašnjeg dana cela Srbija bila je prikovana za male ekrane bodreći ih i navijajući. 

 

Dame su pobedom nad jednim od favorita - reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država obezbedile finale sa Kinom, dok su vaterpolisti u polufinalu eliminisali Italijane i otvorili put do zlata za koje će se boriti protiv reprezentacije Hrvatske. 

 

Ni jedna ni druga ekipa nisu mogle da sakriju emocije, sreću i ponos nakon pobeda, a slavlje je otpočelo već nakon prvog zvuka sudijske sirene koji je označio kraj utakmice. 

 

Trijumf srpskih odbojkašica proslavljen je uz taktove pesama "Marš na Drinu" i "Đurđevdan", a radost nisu krile ni po izlasku iz dvorane.

 

 

Nastavak teksta, kao i ostatak fotografija i video snimaka pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker