MTV Movie Awards i Video Music Awards uživo iz Los Anđelesa

0
MTV je objavio da će MTV Movie Awards i MTV Video Music Awards 2010 ove godine biti emitovane uživo iz Los Angelesa.
foto: promo
foto: promo

Devetnaesta po redu dodela MTV Movie Awards održaće se u nedelju šestog juna u Gibson Amfiteatru u Universal Cityju u Kaliforniji, dok će se dvadeset sedma ceremonija MTV Video Music Awards održati u nedelju, 12. septembra u Los Anđelesu.

- Movie Awards i VMA donose najoriginalniju mešavinu slavnih ličnosti, muzike i filmova u poređenju sa drugim dodelama nagrada. Izbor Los Anđelesa za obe ovogodišnje predstave daje savršen rasadnik za stvaranje mešavine holivudskih zvezda, uzbuđenja i spontanosti koja otelotvoruje viziju MTV-ja i ostavlja gledaoce pune strahopoštovanja svake godine – kaže generalni menadžer MTV-ja Stiven Fridman.

Dobitnik nagrade Emmy Mark Burnet vraća se četvrtu godinu za redom da bi bio izvršni producent MTV Movie Awards 2010, u kojem će se filmske megazvezde utrkivati za Zlatne kokice u kategorijama koje je samo MTV mogao da stvori - uključujući Najbolji poljubac, Najbolju tuču i Najbolji komičarski nastup. Drugi put u istoriji Movie Awards, finalne kandidate i pobednike 2010. godine izabraće MTV fanovi.

Muzički i filmski zagriženici mogu da se upute na MovieAwards.MTV.com i VMAs.MTV.com, gde mogu pogledati najveće prošlogodišnje događaje, dobiti punu listu dobitnika šoua iz 2009. i pogledati komentare o modi i slavnim ličnostima sa zlatnog i crvenog tepiha.

TAGOVI: MTV nagrade
makonda-tracker