sitnica koja menja sve

Istina o noći kada je stradala Ledi Dajana: Sve bi bilo drugačije da princeza nije donela ovu kobnu odluku

0
Bivši telohranitelj Ledi Di tvrdi da smrt voljene princeze nema nikakve veze s teorijama zavere, već da je do nesreće došlo zbog ovih grešaka bivše supruge princa Čarlsa.

 

foto: Profimedia

Trevor Res Džons je bio bivši vojnik koji nije prošao trening za čuvanje članova kraljevske porodice. Nije bio dovoljno kvalifikovan da bi čuvao osobu poput Dajane."

Smatra da paparace nije trebalo da doživljavaju kao neprijatelje, a Trevor je, prema njegovim rečima, gajio previše simpatija prema princezi, pa joj je zato prepuštao i previše odluka. Kao prvo, nisu smeli da poslušaju Dodija i da se upuste u trku s paparacima, a drugo, niko u automobilu osim Trevora nije bio vezan, a kao treće nikako nisu smeli da angažuju vozača koji je ceo dan konzumirao alkohol.

 

On je nju prevario, ona mu nije ostala dužna: 22 godine kasnije, i dalje se priča o osvetničkoj haljini Ledi Di (FOTO)

 

Dajana je prethodno odbila ponudu kraljice da je pripadnici škotske garde čuvaju 24 sata, što je, smatra Varf, bila greška.

Da je imala takvu zaštitu, nikada joj ne bi dozvolili da sedne u automobil s pijanim vozačem. Proučio sam sve raspoložive dokumente i tvrdim da Dajana nije ubijena ,već da je došlo do strašne nesreće koja se mogla izbeći", napisao je Varf.

( Izvor: Radio Sarajevo, Superžena )
makonda-tracker