Milica Todorović i Rade Kovačević: Ljubav u zemlji faraona

0
Romansa između mlade pevačice Milice Todorović i kompozitora Radeta Kovačevića rasplamsala se pre dva meseca, a svoje emocije zaljubljeni partneri učvrstili su na odmoru u Egiptu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Folk pevačica Milica Todorović od pre dva meseca uživa u romansi sa kompozitorom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem, starijim bratom pop pevača Saše Kovačevića. Njih dvoje sreli su se krajem prošle jeseni na jednoj zabavi. Još pri upoznavanju, među njima su sevnule varnice koje su se ubrzo razbuktale u plamen iskrene ljubavi. Mladi i slobodni, bez ikakvih emotivnih stega, prepustili su se jedno drugom pa sada beskrajno uživaju u svojoj vezi i raduju se svakom novom zajedničkom trenutku.

- Radeta sam upoznala u jednom beogradskom kafiću gde smo oboje, sasvim slučajno, bili na nekoj proslavi. Zajedno smo oko dva meseca, ali s obzirom na to koliko se dobro razumemo, čini mi se da ga poznajem čitav život. Najpre me je osvojila njegova skromnost, a potom i duhovitost – počinje pevačica otkrivajući svoje emocije prema dvadesetsedmogodišnjem muzičkom producentu, aranžeru i kompozitoru.

 - Prva stvar koju sam zapazio kod Milice bio je njen sladak osmeh, a postepeno me je osvojila i svojim karakterom. Izuzetno je pozitivne prirode i ume da zaokupi pažnju svojim stavovima na razne životne teme – kaže Rade kojem će nedavni odmor sa Milicom u Egiptu zauvek ostati u sećanju.

- Pored toga što sam se divno odmorio, Milica i ja smo dane ispunjavali raznim aktivnostima. Obilazili smo turističke lokacije fascinirani kulturom egipatskog naroda i piramidama – priča Kovačević kojem je, za razliku od Milice, ovo bilo prvo putovanje u zemlju faraona.

- Nedavno sam bila sa drugaricom u Šarm el Šeiku i tada sam se na prvi pogled zaljubila u Egipat. Izuzetno mi se dopala ta zemlja i njena kultura, pa sam odlučila da joj se vratim, ovoga puta sa Radetom. Bilo nam je prelepo i išli smo na mnogo izleta. Nekoliko dana proveli smo u Kairu, gde nas je oduševila Giza sa tri čuvene piramide, a potom smo otišli i na krstarenje Nilom. Uživali smo i u ronjenju, pevali na karaokama na plaži... – opisuje Milica čiji je voljeni srdačno prihvaćen u porodici Todorović.

- Porodica me u svemu podržava, kako u poslu, tako i u ljubavi – ističe Milica koja sa svojim dečkom ovih dana počinje i poslovnu saradnju. Na predstojećem Grand festivalu, mlada pevačica takmičiće se sa pesmom svog momka.

- U proteklih mesec dana uradio sam nekoliko pesama, a za Milicu sam odabrao jednu baladu za koju sam pomislio da je pravi izbor za nju – zaključuje mladi kompozitor.

Nikola Rumenić

makonda-tracker