Katarina Radivojević: Najskuplji anđeo

0
Katarina Radivojević učestvovala je na na humanitarnoj aukciji Rentaj anđela na kojoj je postigla najveću cenu – za dva sata druženja s našom popularnom glumicom na Dan zaljubljenih, jedan njen fan platio je čak 2810 kuna, odnosno oko 28.000 dinara.
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Katarina će provesti dva sata na Dan zaljubljenih sa muškarcem iz Hrvatske koji je na humanitarnoj aukciji Rentaj anđela dao najviše novca za prijateljsko druženje sa njom. Tokom licitacije naša popularna glumica i zvezda serije Najbolje godine dobila je najvišu ponbudu, pa je za dva sata sa njom izlicitirano 2810 kuna, što iznosi oko 28.000 dinara.

Rentaj anđela je humanitarna akcija kojom se prikupljaju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmadžija, a u njoj je osim Katarine učestvovalo još desetak glumica iz susedne Hrvatske, ali i glumci: Vladimir Tintor, Novosađanin koji se proslavio ulogama u komšijskim sapunicama i Robert Kurbaša, poznat kao statista u spotu Haljinica boje lila Severine Vučković. Svi učesnici licitacije morali su se registrovati unošenjem preciznih ličnih podataka, a dogovoreni iznos pobednik mora da uplati pre nego mu se ostvari da u nedelju provede dva sata sa Katarinom, na nekom javnom mestu u centru Zagreba. Za ovu zanimljivu akciju organizatori su primali samo donacije iz Hrvatske.

Nikola Rumenić

makonda-tracker