Savet koji ne smete propustiti

Nakon odlaska sa scene Seka Aleksić uputila poruku koju ne smete zaboraviti: Dobro čuvaj to što si juče samo maštao... (FOTO)

0
Zbog priprema oko dolaska bebe, Seka Aleksić se na neko vreme oprostila od fanova i svoje karijere. Međutim, poruka koju je nedavno uputila na društvenim mrežama je definitivno sve ražnežila.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Seka Aleksić je u više navrata dokazala da nije kao ostale trudnice! Iako se nalazi u blaženom stanju ona pokazuje razumevanja za sve oko sebe, ali i neverovatnu ljubav, nežnost i požrtvovanost prema svom partneru Veljku. 

 

Najslađa podrška najboljeg prijatelja: Evo ko trudnoću Seke Aleksić čini još veselijom (FOTO)

 

Da su njih dvoje jedan od najskladnijih parova na našoj sceni, svedoči i jedna nežna poruka koju je Seka postavila a svoj Instagram profil, a koja govori o tome koliko ona ceni čoveka kojeg ima pored sebe i koja će pomoći mnogim mladim parovima da slede njen primer

 

Otkriću ti tajnu. Postoje razni ljudi. Većina ti smeta. Neki te ne zanimaju. A neki su sve što ti treba u životu. Sa takvim ljudima se brzo povežeš. Postanete nerazdvojni. Svakodnevno se dopisujete. Vodite maratonske razgovore. Priznajete jedno drugome svoje tajne. I počinješ shvatati kako se radi o tvojoj srodnoj duši. Čovek koji upozna svoju srodnu dušu je najsrećniji čovek na svetu. Nikome nije suđeno da bude sam.

Posle toliko godina priželjkivanja...: Dirljiva poruka buduće mame Seke Aleksić pred sam odlazak sa scene (FOTO)

 

Jedino je problem u odustajanju. Kada jednom odustaneš, posle ti postane navika. Tada ti svi izgledaju isto. Niko te ne privlači. Nemaš želju za novim pokušajima. I to je greška! Da bi došao do srodne duše, prvo moraš upoznati bezbroj lažnih. Da bi bio živ, obavezno moraš umreti. Da bi pronašao izlaz, prethodno moraš zalutati. Jer to je tako. Kasnije, znaš ceniti ono što imaš. I nemaš više vremena za nove početke. Sasvim ti je dovoljna jedna osoba. Njene ludosti. Njen glas. Njene ruke. Bolaj ti ne treba, jer bolje nema. Lepšu ne želiš, jer je za tebe najlepša. Siguran si da je stvorena da te nervira i voli čitavu večnost. I zamapti -Dobro čuvaj to što si do juče samo maštao, jer se snovi ostvare uglavnom samo jednom", napisala je Seka.

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

makonda-tracker