Dirljivo

Prijateljstvo poznatih dama koje će vas rasplakati: Njena najbolja prijateljica je ne napušta dok se bori sa rakom (FOTO)

0
U najtežim trenucima topla reč prepuna podrške svakako mnogo znači, a njih dve su dokaz da kada je o ovakvim stvarima reč, rivalstvo u karijeri ne postoji.
foto: Instagram
foto: Instagram

Duboka prijateljska veza u najtežim trenucima postaje još jača i čvršća, a to dokazuju i ove dve poznate dame. Njih dve smo imali prilike da vidimo u serijama sa natprirodnim motivima. Naime, Saru Mišel Gelar pamtimo kao Bafi u seriji Bafi, ubica vampira, a Šenon znamo po sjajnoj ulozi Pru, jedne od sestara iz serije Čari.

 

 Zvezda serije Beverli Hils u životnoj borbi: Šenon Doerti ima rak

 

Sara Mišel Gelar je nedavno pružila podršku svojoj prijateljici Šenon Doerti u borbi protiv raka, a njen trud je podržala i na društvenim mrežama. 

 

 

A photo posted by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Moja muza ponedeljka (a i svakog drugog dana) je moja hrabra prijateljica Šenon Doerti. Uvek sam govorila da mi je ona jedna od najodanijih prijatelja koje oduvek znam čak i sada  kada  se nalazi na najtežem putovanju u životu, ona svoje teške trenutke deli sa prijateljima koje ne poznaje kako bi pomogla ljudima koji prolaze kroz istu borbu. To je pravi prijatelj", napisala je Sara ispod fotografije. 

 

 

 

makonda-tracker