leto bez brige

10 komada, bezbroj kombinacija: Evo kako se spakovati za odmor po uzoru na slavne dame (FOTO)

0
Večita muka svake dame jeste upravo pakovanje. Šta poneti, a šta ne?
foto: Instagram
foto: Instagram

Na kraju, svaka završi tako što sedi na koferu pokušavajuci da ga zatvori, jer je par (nepotrebnih) stvari spakovano "za ne daj Bože", piše Make-up.rs.

 

Uvek ih zaboravite kad krenete na put: 10 sitnica koje svaka dama ima u torbi (za svaki slučaj)

 

Poznate dame su uvek savršeno stilizovane, pa pretpostavljamo i pametno spakovane. Ovih 10 komada OBAVEZNO ponesite i moći ćete da ih kombinujete na bebroj načina. Pa, da počnemo!

 

1. Jednostavan bikini je prvi na listi. Ana Stanić se odučila za najjednostavniji u crnoj boji i upravo mu to daje na praktičnosti - uz različite aksesoare u boji on ce uvek izgledati drugačije!

 

 

A photo posted by Ana Stanic (@ana1stanic) on


2. Bojana Rajić obožava boho stil, a kako bi na plaži izgledala doterano, a opet ležerno, tu je moderni kratak lepršavi top sa prorezom na ramenima. Komad idealan i za plažna izdanja, ali i za večernje šetnje.

 

Nega kose u letnjim danima: Trikovi u koje ćete se odmah zaljubiti

 


3. Ukoliko ste romantične i praktične, baš kao Jelena Đoković, čipkana tunika u beloj boji idealan je saveznik kada je reč o autfitu za plažu. Uz pantalone u istoj nijansi, može biti savršeni komad i za večernje izlaske. Suvišno je i govoriti koliko lepo bela boja stoji preplanuloj koži.

 


4. Zlatno pravilo: nikuda bez teksas šortsa. Oprošteno vam je ukoliko ponesete i više ovakvih komada. Emina Jahović se odlucila za komad u tamnijoj nijansi, a nosi ga i na plaži i uveče.

 

Elegantno, neobično i moderno: Najlepše letnje frizure Sare Jo koje i same možete napraviti

 

 

A photo posted by Love & Peace???????? (@yaemina) on

 

Nastavak teksta pročitajte na sajtu Make-up.rs.

makonda-tracker