oduševljava

Ana Sević ima zbog čega da bude ponosna: Otkad je promenio imidž, žene žude za Darkom Lazićem (FOTO)

0
Popularni pevač je nedavno promenio frizuru, što je oduševilo njegove obožavateljke toliko da on dobija nepristojne ponude, ali i komplimente od koleginica na Instagramu...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Otkad se pojavio u takmičenju "Zvezde Granda", Darko Lazić bio je zanimljiv pripadnicama nežnijeg pola, a otkad je promenio imidž, sve je više pozitivinih komentara devojaka na račun njegovog izgleda.

 

Devojke se preznojavaju: Mišićavi Saša Kovačević je kubanskim plesom upravo ovaj topli letnji dan učinio vrelim! (VIDEO)

 

Tako je bilo i sinoć, kada je Darko objavio selfi i brzo prikupio mnogo lajkova i komplimenata, a među njima i ponudu jedne devojke "da ga usreći makar na jednu noć".


Darkov novi izgled pohvalili su mnogi, a među njima i njegova koleginica i prijateljica Milica Pavlović, koja je napisala: "Kakav macan" i tagovala Darkovu suprugu Anu Sević.

 

Po ukusu Ane Sević: Ova promena Darka Lazića je potpuno razoružala sve dame (FOTO)

 

 

A photo posted by Kangaroo Jack (@lazardarkovic) on


Lazić je još nazivan i dasom i slatkim kao med, a njegova supruga Ana Sević nije bila ljubomorna zbog ovakvih komentara.


Pevačica je odgovorila samo svojoj prijateljici Milici, i to jednostavnim: "Nego šta", dok je potpuno zanemarila obožavateljke koje uzdišu zbog njenog supruga.


Svesna da nema zbog čega da bude ljubomorna, Ana je s razlogom ponosna na svog supuga i tatu njene ćerkice Lorene.

makonda-tracker