Uzbudljiv provod na Adi Bojani

Mateja Kežman: Letnja avantura sa devojkom i decom

0
Nekadašnji fudbalski as ponovo je na romantično putovanje sa svojom devojkom Tarom poveo decu iz prvog braka, što predstavlja najbolji primer za to da čak i posle burnih razlaza i razvoda ljudi mogu da žive normalno i uživaju u harmoniji
foto:  Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji fudbalski as a sada menadžer, Mateja Kežman (37), već nekoliko nedelja letuje na Adi Bojani, koja mu je omiljeno mesto za odmor na Crnogorskom primorju, uprkos tome što poseduje apartmane u Igalu i Herceg Novom. Naravno, za njega provod ni izbliza ne bi bio potpun da je tamo otišao sam. Opšte je poznata stvar da ovaj bivši sportista najveći deo slobodnog vremena provodi sa svojom decom iz prvog braka, Lazarom, Aleksandrom i Jakovom, a ne zapostavlja ni sina Filimona, kog je dobio sa Marijom Perković.

 

Primer Mateje Kežmana koji bi svi roditelji trebalo da usvoje: Zašto se šuška o rođendanskoj proslavi njegovog sina (FOTO)
 

Uz to, već više od godinu dana Kežman je u romantičnoj vezi sa Tarom Šumonjom, s kojom takođe ne propušta priliku da otputuje na neko od svojih omiljenih mesta, a ove zime bili su zajedno na Kopaoniku.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Ono što je prošlog leta, kao i zimus na Kopaoniku, privuklo pažnju javnosti bila je činjenica da je Mateja tamo otputovao sa Tarom, a vreme je uglavnom provodio sa svoja dva sina i ćerkom, koji su u odličnim odnosima s njegovom novom izabranicom. Tokom odmora bile su prisutne i majke Kežmanove dece. Prošle godine na letovanju na istom mestu bila je Marija Perković sa sinom Filimonom, dok je na Kopaoniku boravila i Emilija. Kad je reč o organizaciji i porodičnim odnosima, bivši fudbaler dokazao je kako je u tome jednako vešt kao što je bio s loptom na travnatom terenu. Uspeo je da uredi čak i to da njegovo troje dece iz braka sa Emilijom dočekaju novu godinu s njim i Tarom.

 

Ljubav na obalama mora: Strastveni poljubac Mateje Kežmana i Tare Šumonje (FOTO)

 

- Trudim se da sa decom provedem što više vremena. Mnogo je važnije da ono bude kvalitetno nego da ga bude mnogo. To nije lako i malo cepa čoveka jer je dan prekratak za sve. Ponekad se neko oseti uvređenim i povređenim, ali važno je da postoji dobra namera i da čovek ima želju da se organizuje. Bitno je dati svoj maksimum, pa kako bude – priznao je Kežman nedavno za Story.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Ovogodišnje letovanje na Adi više ne bi trebalo da predstavlja izazov, pošto se Tara, Lazar, Aleksandra i Jakov već odlično slažu, a radost bi bila još veća ukoliko bi se na istoj plaži pojavila i Marija sa Filimonom. Dotle Kežman uživa u kajtu, svom omiljenom sportu na vodi, dečjim osmesima i novoj ljubavi koja sada već ima ozbiljnu perspektivu da preraste u nešto ozbiljnije.

makonda-tracker