Želeo potpunu tajnost

Tražio je slatke plačinke, tursku kafu i koka kolu: Evo kako niko u Crnoj Gori nije prepoznao slavnog Harisona Forda!

0
Kako pišu tamošnji mediji, glumac Harison Ford želeo je potpunu tajnost, te informacije o nedavnoj poseti nisu dospele u medije. Međutim, kako sada saznajemo, mnogi ga čak nisu ni prepoznali, a evo kako se proveo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čast i, kako kažu, ogromno zadovoljstvo, da ugosti Indijanu Džonsa imala je porodica Janketić u katunu Dolovi Lalevića, nadomak Biogradskog jezera. On je u kolibama te porodice, koja turistima pruža i usluge smeštaja i hrane, proveo oko 45 minuta.

 

Prethodno je bio na Biogradskom jezeru, ali ni zaposleni u tom preduzeću, a ni turisti nisu prepoznali slavnog glumca.

Do naših koliba, koje su sedam kilometara od jezera, stigao je na biciklu. Prvo su došla, takođe, na biciklima trojica njegovih prijatelja i moju ćerku Dijanu, koja govori engleski jezik, obavestili da stiže i glumac i zamolili za potpunu diskreciju, koja je isključivala fotografisanje.

 

Ja sam u kolibi pripremala hranu kada je i on stigao. Ubrzo je ušao u kolibu i pitao gde je toalet. Bila sam iznenađena", kaže Sanja Janketić.

Harison Ford: Želim da postanem nevidljiv

 

Priča da je vidljivo da je "Ford ostario, ali da je još vrlo zgodan muškarac za izuzetnim šarmom i podužom, prosedom kosom". Razgovarao je sa Janketićima opušteno, bio ljubazan i oduševljen prirodnim lepotama Bjelasice i Biogradske prašume.

 

makonda-tracker