Novi trend među muškarcima ili...?

Ne prestaje da iznenađuje: Nikad ne biste pogodili zbog čega ceo svet priča o stopalima Kristijana Ronalda (FOTO)

0
Kristijano Ronaldo je pozirao s obožavateljkom, a ovoga puta pažnju nije privukao zbog uobičajenih razloga - mišića, frizure, skupe odeće...
foto: Instagram
foto: Instagram

Jedan od najboljih fudbalera na svetu svoje letovanje nastavio je u Majamiju, a zgodni Portugalac ovoga puta nije privukao pažnju svojim isklesanim telom ili novom frizurom već - stopalima.

 

S ovakvom frizurom ga SIGURNO više nikad nećemo videti: Za Ronaldom se na početku njegove karijere ne biste ni okrenuli (VIDEO)

 

Kristijano je pozirao s obožavateljkom u Guči papučama, a iz njih su provirili njegovi nalakirani nokti koji su nasmejali internet.

 

 

A photo posted by cr7worldwide ???? (@cr7worldwide) on


Ali verovali ili ne, ovo nije prvi put da je Ronaldo nalakirao svoje nokte. Isti Instagram profil koji je objavio hit fotografiju, ukazao je na njegovu istoriju eksperimentisanja sa ovim proizvodom za ulepšavanje, te su se čak zapitali da li se iza ovog svega krije medicinski razlog.

 

Zabrinula se da ne izgori: Nikad ne biste pogodili ko Ronaldu maže leđa na jahti (FOTO)

 

Kristijano je izvan fudbalskog sveta poznat i kao veliki ljubitelj mode, koji je uvek u koraku s najnovijim modnim trendovima, a možda je upravo lakiranje noktiju najnoviji modni hit za muškarce, koji još uvek nije došao do naših krajeva.

 

 

A photo posted by cr7worldwide ???? (@cr7worldwide) on

 

makonda-tracker