NA IVICI INCIDENTA

Nataša Ninković tvrdi da više nikada neće ići u Budvu: Ovako nešto nikada nisam doživela!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

pop

01-08-2016 10:28h
a dje ces jadna tamo igrat,to ti je ludo tamo,

milica

01-08-2016 10:52h
"Neka Budva odluči da li sam im potrebna, pa neka me onda pozovu" - nisu Budva oni koji pustaju muziku, vec oni koji su platili kartu i dosli da gledaju predstavu. Zbog njih treba dolaziti! Jedna je VELIKA Mirjana Karanovic!

Lule

28-05-2018 13:47h
@milica
Da si im potrebna drugacije bi se ponasali, namera im je bila da ponize tebe i tvoj rad. A da li ces vise gostovati ili neces to ti najbolje znas. Kulturni, estradni, pozorisni i filmski radnici imate svoju cenu. sa nekim ponosom se hvale kao su oni spona izmedju zavadjenih strana, da oni prvi razbijaju led i grade mostove. Istina je negde sakrivena i uvijena u lep papir, sto bi narodski receno bilo spolja gladac unutra jadac. Ako ti je ponude i potrefe cenu, eto tebe u Budvi za nedelju dana da im odigras nesto.

Ena

01-08-2016 12:00h
Budva je jedan veliki vasar!

Mojsilovic Milan

01-08-2016 21:42h
Natasa postovanje ali prijateljski savet za ubuduceje da vidis prvo uslove pa pocetak pa onda pocni u protivnom sacekaj uslove.

Vasojevic

03-08-2016 08:50h
Bojkot Bojkot Bojkot.Nek Srbija učini nekad opšti Bojkot CG.Zar je to teško? Ako to neće onda neka trpi i nek ne kuka.

Sjajko

08-08-2016 10:02h
Ne razumem zašto naši Glumci i Estradni umetnici pa i obični smrtnici ne izvuku pouku iz iskustva drugih , već sami moraju da sebe ponizavaju odlazici u Crnu Goru ? Ja sigurno tamo neću nikada kročiri !!! Ko letuje ili radi u CG. sam je izazvao svoju sudbinu !!

nada

08-08-2016 10:37h
@Glumica
Za jednu glumicu recnik vam je sve samo ne akademski.

natasa

11-09-2017 16:56h
@nada
a da nije trebala da recituje Sekspira, zena je najnormalnije dala izjavu za novine,ne vidim sta tu nije dovoljno kulturno

tesla

24-05-2018 14:49h
neka biju i ponizavaju svakog srbskog drzavljanina dok se ne opamete sta nam rade i ne dode u javnost dat ce Bog pa ce vdeti ko su im braca ili srbi ili siptari i nato!!!

patriota

27-05-2018 21:12h
pa gde ste igrali predstavu kada se čuju kamioni kako turiraju. šta ce vozači kada imaju zastarele kamione . da li vi znate koliko je velika soferska muka.

Nikola Ciric

29-05-2018 13:09h
Sa budvom i CG sam za navek raskrstio jos 1998. Sa zenom i dvoje male dece (tada 4 i 6 godina) sam doziveo toliku neprijatnost da me sramota da pricam o tome. Miran sam covek i precutao sam sve to nekako. Potom sutradan, treceg dana boravka, kad smo krenuli na plazu ispred nas su ispod neke trafike istrcala 3 ogromna pacova, pretrcala trotoar i nestala u prizemlje zgrade gde smo imali smestaj. Mladja cerka je dobila histericni napad i zena se vratila sa decom u sobu dok sam ja otisao u prodavnicu da kupim osvezenje za klince. Na nesrecu u prodavnici zaticem dva mladica koji su nas maltretirali predhodnog dana i koji su pokazivali prodavacicama na mene i svi su se grohotom smejali. To je vec bilo previse. Spakovali smo se za 10 minuta i krenuli kuci. Dakle , nikad vise...Ni u prolazu...Sledecih godina smo, shodno budzetu, letovali u Paraliji i bili zadovoljni.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: