Vuk Kostić: Osvojeno srce fatalnog zavodnika

2
Tokom romantičnog odmora u Herceg Novom početkom januara, glumac Vuk Kostić zaprosio je svoju lepu izabranicu Anu, uz koju je tokom poslednjih godinu dana otkrio sve čari iskrene ljubavi
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Popularni glumac Vuk Kostić početak 2010. godine pamtiće po  jednom od najlepših događaja koji mu je iz korena promenio život.  

Dojučerašnji fatalni zavodnik u Novu godinu ušao je sa svojom emotivnom izabranicom Anom, sa kojom se tokom najluđe noći zabavljao u prestoničkom hotelu Hyatt, a samo nekoliko dana kasnije otputovali su u Herceg Novi. Tridesetogodišnji umetnik i njegova voljena, posle romantičnog odmora, u Beograd su se vratili srećniji nego ikada, budući da je njihova jednogodišnja ljubav položila jedan od najbitnijih testova. Kako Story ekskluzivno saznaje, Kostić je svojoj devojci tokom boravka na Crnogorskom primorju poklonio prsten koji je, sudeći po rečima glumčevih prijatelja, najava njihovog skorog venčanja.

- Sve je rešeno, samo još da obavestimo njene roditelje i da se oni slože. Ana je do sada imala čudno prezime, a valjda će se uskoro prezivati Kostić - otkriva kroz osmeh talentovani glumac, čiju je strasnu romansu upravo obelodanio Story.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od devetog februara.

makonda-tracker