pred više od 6000 ljudi

Lepota, energija i harizma u noći za pamćenje: Nastup posle kog je Severina ponela titulu kraljice leta (FOTO)

0
Muzički spektakl pod zvezdama – upravo tako se može nazvati subotnji koncert jedne od najpopularnijih regionalnih zvezda Severine, koja je još jednom oduševila punu plažu u Portorožu.
foto: Matia Scukovt
foto: Matia Scukovt

Slovenski grad na Jadranskom moru i ovoga puta je nekoliko dana pre koncerta bio u znaku Severine, jer se tražila ulaznica više. Na koncertu koji već tradicionalno kada nastupa Severina nosi epitet koncerta leta u Sloveniji, okupilo se preko 6000 posetilaca, dok je nekoliko hiljada njih ostalo uskraćeno za pravi muzički spektakl.

 

foto: Matia Scukovt

Eksplozija lepote i seksepila: Severina i Jovana Joksimović uživaju na zajedničkom odmoru (FOTO)

 

Ceo Portorož plesao je i pevao u ritmovima proverenih hitova kao što su Uno momento, Generale, Tarapana, Brad Pitt, Italiana, Dobrodošao u klub, Grad bez ljudi, kao i dve najnovije pesme – Sekunde i Silikoni.

 

foto: Matia Scukovt

Posebno zadovoljstvo čine ovakvi koncerti na otvorenom, a plaža u Portorožu mi je jedan od dražih prostora na otvorenom. Svaki put do sada ovde su bili emotivni koncerti, baš poput i ovog večeras. Nadam se da se vidimo i iduće godine“, rekla je uzbuđena pevačica nakon uspešnog koncerta. 

 

foto: Matia Scukovt

Novi imidž i nikad izazovnije izdanje: Severina zagolicala maštu čitavom regionu (FOTO)


Severinu već ove nedelje, u petak 29.07, očekuje nastup u Aurori u Primoštenu, i to dvadesetu godinu za redom. 

makonda-tracker