PROVOD NA JADRANSKOM MORU

Lepa Brena: Krstarenje uz lude žurke (FOTO)

0
Folk diva Lepa Brena, koja u društvu porodice i prijatelja uživa na Hrvatskom primorju gde će ostati tokom celog leta, otkriva da je u potpunosti promenila režim ishrane i tvrdi kako više neće dozvoliti da joj neumerenost u jelu ugrozi zdravlje...
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Folk zvezda Lepa Brena (55) odličila je da početak leta provede krstareći po jadranskoj obali sa porodicom i prijateljima, a nakon završetka maturskog ispita pridružio im se i najmlađi sin Viktor Živojinović (18).

 

Naime, još ranije je na Zrće, na ostrvu Pagu, stigao Filip Živojinović sa svojom devojkom Aleksandrom Prijović pa su onda svi zajedno uživali u krstarenju, ali i u dnevnim žurkama koje su organizovane na plažama.

 

foto: Privatna arhiva

Prija nam predah, jer kada imate veliku kompaniju, odmor krojite onako kako vam posao to dozvoljava", priča Lepa Brena koja najviše voli da odmor provodi sa svojom porodicom i najbližima.

 

Od ove fotografije zastaje dah: Lepa Brena podsetila fanove na vrelu 1987. godinu (FOTO)

 

Uvek se trudimo da barem neko vreme provedemo na moru, ali danas nije nikakva novost da je letnje vreme u januaru na Tajlandu ili u decembru u Africi. Moja profesija je takva da nemam klasičan odmor. Često isplaniramo nešto na brzinu i odemo negde na tri dana", ističe Brena koja više nema neostvarenih snova kada je reč o egzotičnim destinacijama.

S obzirom na to da je do sada postigla sve što je želela, pored komplimenata za karijeru, legendarna folkerka dobija samo reči hvale i za svoj izgled.

 

Promenila sam način ishrane, a jedina moja bolest i dalje su kolači. Dugo ih ne jedem, a onda jedan dan kada poludim, iznesem na sto sve što postoji i ne prestajem dok mi ne pozli.

 

Onda kažem: Pojela sam sve slatko šta je bilo u kući, pa gledajte gde ćete da me odnesete", iskrena je pevačica koja objašnjava da ipak vodi računa da ovi slatki ispadi ne ugroze njeno zdravlje i vitku liniju.

Suština je da odlazite na spavanje pre ponoći i uravnoteženo se hranite. Na jelovniku mora da bude što više ribe, malo mesa i što više kolača (smeh). Vežbanje se podrazumeva. Nažalost, ja sam imala začepljenje krvnog suda i plućnu emboliju i moram da vodim računa o zdravlju.

 

Uostalom, imam decu, hoću da budem uz njih dok sam im potrebna i to je razlog mog postojanja.

foto: Privatna arhiva

Street style regionalne zvezde: Lepa Brena ponela stajling na kome će joj pozavideti mlade dame (FOTO)

 

Dok se odmara sa svojim najbližima i priprema za uzbudljivu jesen, Brena je održala i nekoliko koncerata u regionu, ali uvek se vraća na svoj brod kojim odlazi na krstarenja. Društvo joj pravi suprug Boba Živojinović koji zbog poslovnih obaveza često mora da putuje.

 

foto: Privatna arhiva

Ipak, mada je daleko od kuće, Brena je odlučila da se pridržava životnih postulata koje je sebi postavila pre dve godine kada je na letovanju polomila obe ruke. Tada je sebi priznala kako ima hiperaktivan mozak, te da često pomisli da može brže i bolje da radi nego što je to moguće.

 

Ono što me relaksira i daje mi apsolutnu snagu jeste joga. Verovatno sam se ranije dosta trošila na karijeru, ali i porodicu pa nisam stizala da razmišljam o sebi. Sada sam uskladila brzinu mozga i pokreta, i samo da nam bog da zdravlja, biće svega."

makonda-tracker