uvek iskrena

Nataša Bekvalac: Nikada neću prestati da se borim sa porocima

0
Jedna od naših najlepših pevačica otvoreno je govorila o brojnim temama koje interesuju javnost.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nataša nikada nije krila da je nekoliko puta pokušavala da ostavi cigarete, ali da joj to nije polazilo za rukom. 

 

Borim se sa svojim strahovima i porocima, i nikada neću prestati", kaže iskreno Nataša.

 

O tome da li njenom suprugu Ljubi Jovanoviću smeta što često putuje na egzotične destinacije sa prijateljima, lepa pevačica kaže:

 

Svaka žena bi trebalo da bude srećna, ostvarena i samostalna. Ono što je meni u životu važno sem ovih stvari je sloboda, u svakom smislu te reči. Sa svojih 35 godina sigurno znam da onaj ko te voli neće se truditi da ti oduzima, već da ti da. Ljubav je vetar u leđa, nisu okovi", ističe pop zvezda. 

foto: Damir Dervišagić

 

Natašini roditelji nedavno su proslavili 44 godine skladnog braka, a na pitanje da li ona i Ljuba mogu da prestignu taj broj, odgovara: 

 

U životu mi je najvažnije da budem srećna. Za sreću se moraš boriti i ona se zaslužuje. Ja sam zaljubljena u ljubav, a znam brakove koji traju i više godina, a ljubavi nema i ljubavi koje traju dugo, a ljudi nisu u braku. Pronađite ono što vas čini srećnim i tome težite."

 

Novi album plavokose pevačice za kratko vreme postigao je veliki uspeh, a ona otkriva i kako se nosi sa negativnim komentarima na svoj račun. 

 

Mislim da svaki čovek koji je normalan ne može da odreaguje lepo na loše komentare o sebi. Ja sam našla način da se čuvam toga. Jednostavno, to izbegavam. Ono što nisam čula, nije se dogodilo. Ipak, kada to čujem, a budući da često dođu do mene od osoba koje me ne poznaju, onda njihov sud nije realan."

 

 

 

 

makonda-tracker