Vremeplov

Pamtimo je kao Zvezdanu iz popularne serije Folk: Evo kako danas izgleda mlada glumica (FOTO, VIDEO)

0
Mlada glumica i pevačica Katarina Bogićević proslavila se 2012. godine glavnom ulogom u seriji "Folk", gde je glumila mladu devojčicu Zvezdanu (14) koja peva po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici.
foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Zvezdana danas ima 18 godina i prava je lepotica! Pre nego što je dobila prvu ulogu, mlada Katarina vodila je nekoliko dečjih emisija i učestvovala u šou programu "Ja imam talenat".

 

Sećate li se Nece iz Srećnih ljudi? Ovako izgleda danas! (FOTO)

- Reditelj i scenarista Dušan Milić zapazio me je u rijaliti šou-programu "Ja imam talenat" i pozvao me je na kasting. Bilo je mnogo dece koja su se borila za ulogu Zvezdane, ali ja sam im izgleda najviše odgovarala. I zaista, meni ništa ne pada teško jer su muzika i gluma moj život i u tome zaista uživam, a za drugare i dobru zabavu uvek nađem vremena - rekla je Katarina pre četiri godine, kada je snimala popularnu seriju.

 

Bogićevićeva tu nije stala. U drugoj sezoni humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" 2014. godine pokazala je talenat na mnogim poljima i tako ponovo pokupila simpatije gledališta. Ove godine se ponovo našla na sceni imitatorskog šoua i to kao podrška Nikoli Rokviću i Neši Bridžisu.

 

Sećate li se Anai? Evo gde je i šta danas radi devojka koju su obožavali milioni! (FOTO)

Zanimljivo je takođe da je ona bila jedna od potencijalnih glumica u filmu "Milioner u telu siromaha". O njoj je razmišljao reditelj Enver Puška kada je folk zvezda Seka Aleksić odbila da glumi u njegovom filmu.

 

Sećate li se Avaksa iz Kengura? Kad biste danas prošli pored njega, kladimo se da ga ne biste prepoznali! (FOTO)

Sećate li se Sajka? Sve devojke su ludele za njim, a on još uvek voli samo jednu! (FOTO)

 

Danas Katarina ima 18 godina i prava je lepotica sa izraženim seksepilom. Ona se i dalje bavi glumom i pevanjem, a nedavno je nastupila na jednom muzičkom festivalu u Belorusiji sa zvezdom "Granda" Dušanom Svilarom.

makonda-tracker