Pravi borac

Dona Ares donela odluku koja je ganula mnoge: Odustajem od karijere, ali se muzika i ja nećemo rastati nikada... (FOTO)

0
"Ništa više nije isto", kaže Dona nakon svoje pobede nad kancerom.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica se nakon što se probudila iz anestezije posle operacije duge 12 sati na emotivan način oprostila od svih poklonika njenih nota.

 

 

Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja. Preživela sam 12 sati operacije visokog rizika. Srećna sam što imam šansu da krenem ispočetka. Dona Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više!", počela je svoje obraćanje Dona.

Žena zmaj: Dona Ares ponovo pobedila tešku bitku sa kancerom!

Ništa više nije isto - ni ja, ni vi, ni ona dobra stara vremena. Što je bilo, bilo je. Te pesme će se pamtiti još dugo, ali nove ne planiram da snimam", istakla je pevačica koju su, kako saznajemo, tako posavetovali i lekari jer smatraju da su joj povratak na scenu i stresovi upravo vratili bolest.

 

foto: Luka Šarac

 

Dona Ares iako neće nastaviti karijeru i snimati nove pesme, od muzike, njene najveće ljubavi, neće odustati, makar je samo slušala.

 

 

Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umetnost takođe.", rekla je Dona i ovom prilikom je uputila posebnu poruku svojoj publici. 

makonda-tracker