Ana Rađen: Najslađi poklon za mog dragog

0
Pevačica Ana Rađen priča zbog čega je drugi porođaj tokom kojeg je na svet donela ćerku Teu podnela teže nego prethodni i otkriva kako je nenajavljenim izlaskom iz bolnice iznenadila svog muža Nikolu Rađena
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Samo dan pre proslave prvog rođendana svoje preslatke ćerkice Nine, popularna pevačica Ana Rađen porodila se u KBC Zvezdara i na svet donela drugo dete, devojčicu Teu koja, po rečima ponosne mame,  izuzetno liči na svoju stariju sestru. Atraktivna pevačica svoju naslednicu rodila je carskim rezom uz pomoć epiduralne anestezije 22. januara u osam sati i dvadeset pet minuta ujutru, a prinova je po rođenju bila teška dva kilograma i osamsto pedeset grama i dugačka pedeset centimetara. Presrećna Ana posle četiri dana napustila je bolnicu sa svojom malenom devojčicom, koja je upotpunila njeno porodično carstvo stvoreno sa suprugom, popularnim vaterpolistom Partizana Nikolom Rađenom i jednogodišnjom ćerkicom Ninom.   

- Drugi porođaj bio mi je lakši samo zato što sam znala šta me čeka, ali moram da priznam i da je više boleo nego prvi – kaže lepa pevačica za Story, koja se uprkos tegobama veoma brzo oporavila.

- Srećom, po preporuci anesteziologa Vladanke Stefanović uzela sam i epiduralnu anesteziju, koja mi je pomogla da tokom dva dana nakon porođaja ne osećam prejake bolove budući da je carski rez rađen na istom mestu gde i prvi. Načelnica porodilišta Aleksandra Mladenović, koja ja radila operaciju, pobrinula se da sve prođe u najboljem redu i bez ikakvih komplikacija – objašnjava Ana koja za razliku od prethodnog puta sada ima izuzetno vitku liniju.

- Ugojila sam se trinaest kilograma, što je skoro deset manje nego u prvoj trudnoći. Više sam vodila računa o zdravoj ishrani, a i bila sam mnogo aktivnija zbog Nine. Daleko od toga da sam zadovoljna svojom kilažom, ali sigurno će mi biti lakše da se dovedem u red sada nego pre godinu dana – iskrena je gospođa Rađen koja je prošlog utorka iz bolnice izašla bez znanja svog supruga jer je on u tom trenutku bio na utakmici, pa njegovom iznenađenju kada je svoju dragu i njihovu ćerkicu video uveče kući nije bilo kraja.

- Nikola se šokirao kada nas je video. Nina je već uveliko spavala u svom krevecu, a ja sam ga sačekala u sobi sa Teom, koja mi je spavala u naručju. Malo je reći da je bio uzbuđen i srećan što nas je zatekao kod kuće – opisuje šarmantna pevačica čiji je izabranik tog dana postigao dva gola na veoma važnoj utakmici u Nišu, gde je reprezentacija Srbije pobedila Španiju i približila se plasmanu na završnom turniru Svetske lige.

- Do kasno u noć Nikola i ja smo pričali i radovali se što smo zajedno, a dva gola koje je tog dana postigao bili su namenjeni Tei i Nini – završava uz osmeh Ana, koja je proteklog petka imala još jedan razlog za slavlje – dvadeset peti rođendan njenog životnog saputnika, koji su obeležili s njihovim mezimicama u toplini njihovog doma. Inače, Ana tokom 2010. godine planira da se vrati svom poslu, u čemu joj njeni najmiliji pružaju bezrezervnu podršku.

Nikola Rumenić

makonda-tracker