nepažnja ju je skupo koštala

Sunovrat karijere popularnog modela: Zbog skandalozne fotografije izgubila je posao i preti joj zatvor (FOTO)

0
Razbesnela je javnost objavivši fotografiju gole žene iz teretane na društvenoj mreži, a sada joj preti i podizanje optužnice.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Plejboj model Dani Maters uzburkala je javnost i svetske medije ovim postupkom, koji je naišao na brojne osude. 

 

Vlasnici teretane u kojoj je fotografija nastala razgovarali su sa policijom nakon što su videli skandaloznu fotografiju i istakli da je ona time prekršila pravo na privatnost žene čiju je sliku objavila, piše TMZ.

 

Identitet ove žene nije poznat.

 

Dani sada preti i do šest meseci zatvora ukoliko pomenuta žena odluči da istupi, ali se neće izvući čak i ako se to ne desi, preneo je "Dejli Mejl".

 

Ova manekenka ostala je i bez radnog mesta kao voditeljka radijske emisije u Los Anđelesu, a zabranjeno joj je i da se pojavi u svim teretanama u Los Anđelesu, prenose mediji.

 

Na spornoj fotografiji vidi se polugola žena u svlačionici teretane, a pored je i Dani sa rukom preko usta i šokiranim izrazom lica.

 

Ako ja moram ovo da gledam, morate i vi", napisala je manekenka.

 

Ubrzo je naišla na burne reakcije korisnika društvenih mreža, pa je fotografiju i obrisala, te objavila izvinjenje navodeći da je sliku podelila greškom i da nema opravdanja za svoje ponašanje.

 

To je bilo pogrešno i nisam htela to da uradim. Svoje zanimanje sam izabrala jer volim žensko telo i znam da je pogrešno ismevati druge zbog izgleda. Ja nisam takva osoba. Fotografija je uslikana kao deo privatne konverzacije sa prijateljicom, a pošto sam nova na "Snepčetu" nisam shvatila da sam je podelila sa svima. I to je bila ogromna greška. Znam da sam uznemirila mnogo ljudi, ali verujte mi da ja nisam takva osoba. Nikada ranije to nisam uradila i nikada to neću ponoviti, verujte mi na reč", poručila je ona.

 

Dani je u međuvremenu obrisala sve svoje naloge na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker