Uživa u porodičnom životu

Samom svojom pojavom opčinila je mnoge: Gde je i šta radi jedna od najlepših glumica iz Budve na pjenu od mora? (FOTO)

0
Nakon serije, lepa glumica se posvetila drugim stvarima, pa je pokrenula svoju liniju nakita i ukrasa za kosu koji je postao popularan među devojkama...
foto: Instagram
foto: Instagram

Kada se pojavila na malim ekranima, svojim izgledom zaludela je ceo region, piše Kurir. Producentkinja i jedna od glumica prve i druge sezone serije "Budva na pjenu od mora", Milena Marić, povukla se iz medija, ali je ostala upamćena zbog svoje lepote kojom je opčinila mnoge muškarce.

 

Sećate li se Pile tele shopa: Evo gde je i šta radi autor ove humorističke emisije(FOTO + VIDEO)

 

 

A photo posted by Milena Maric (@onlyonemici) on

 

Kada se emitovala serija, svi su komentarisali Milenino seksi telo. Njen lik nije preživeo u nastavku ove serije, pa se tako Milena Marić nije pojavljivala u nastavku. Nakon serije, Milena se posvetila drugim stvarima, pa je pokrenula svoju liniju nakita i ukrasa za kosu koji je postao popularan među devojkama.

 

Ona je devedesetih otišla iz Srbije i uspela je da osvoji svet: Evo gde je ova lepotica danas i šta radi (FOTO)

 

Posle toga, Mileni se desila najlepša stvar u životu kada je saznala da je u drugom stanju i da čeka dečaka! Početkom decembra 2013. godine dobila je sina Nikšu i posvetila se njegovom odgoju. Udala se za svog partnera Mladena Subašića, a trenutno uživa u porodici i živi na relaciji Beograd - Budva.

 

 

A photo posted by Milena Maric (@onlyonemici) on

 

makonda-tracker