Nije uspela ni da reaguje

Goca Lazarević na meti provalnika: Bila je sama kod kuće i veoma uplašena...

0
Kuća Gordane Lazarević bila je meta provalnika tokom protekle večeri. Nepoznati lopov je sinoć oko 20 sati upao u pevačicinu kuću na Bežanijskoj kosi i uz pretnju nožem pokupio vrednosti.
foto: Vladimir Lukić
foto: Vladimir Lukić

Pevačica Gordana Lazarević bila je jako uplašena, nije pokušala da spreči lopova u krađi, te je on to iskoristio i pokupio sve dragocenosti sa stola, koji mu je bio nadohvat ruke, piše Kurir.

 

Goca je bila sama u kući. Mnogo se uplašila, skamenila se od straha, te nije uspela ni da reaguje. Pretpostavljamo da je to neki sitni lopov, amater, verovatno narkoman, jer bi profesionalac verovatno za krađu izabrao trenutak kad nema nikoga u kući, a onda bi detaljno pretresao sve prostorije, dok je ovaj uzeo samo ono što je bilo na stolu i pobegao", kaže izvor blizak pevačici.

Inače, na Bežanijskoj kosi živi veliki broj estradnih ličnosti, te ne čudi što se lopov obreo u tom kraju.

 

Goca Lazarević pokazala zube: Evo kako ona izlazi na kraj sa bahatim vozačima

 

U tom delu grada stanuje dosta ljudi koji važe za imućne, pa se provalnik verovatno ponadao da će se ovajditi. Međutim, tu ima i mnogo kamera, a on o tome verovatno nije razmišljao čim je tako nepromišljeno upao u Gocinu kuću, što takođe ukazuje na to da je u pitanju neki narkoman kome je hitno bio potreban novac", zaključio je izvor.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Gocin bivši muža Milutin Popović Zahar je bio pozvan, koji nije bio obavešten o krađi koja je zadesila Lazarevićevu...

 

Ne znam šta se dešava u Gocinom životu, ona odavno živi svoj život, a ja svoj. Zaista ne znam ništa, moram vam reći da sam iznenađen", poručio je Zahar.

 

S druge strane, pokušaj da se stupi u kontakt s pevačicom bio je neuspešan.

makonda-tracker