za nju je vreme stalo

Sećate li se Anai? Evo gde je i šta danas radi devojka koju su obožavali milioni! (FOTO)

4
Ukoliko ste gledali seriju "Buntovnici" ("Rebelde"), meksički fenomen koji je očarao tinejdžere širom planete, sigurno ste upamtili glumicu koja je igrala lik Mie Kolući.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anai Puente nije samo glumila u ovoj seriji, već je bila i deo latino-pop grupe "RBD", koja je s mnogo uspeha nastupala na svim meridijanima.

 

foto: Profimedia

Ipak, priča o njenoj uspešnoj karijeri se tu ne završava - daleko od toga!

 

Zvezda telenovele Zlobnica preminula od zastoja srca

 

Anai je jedna od najsvestranijih umetnika na planeti i gotovo je nemoguće jednim člankom opisati njenu uzbudljivu muzičku, glumačku i modnu karijeru.

 

foto: Profimedia


Danas je Anai jedna od najvećih latinoameričkih zvezda i nastavlja da niže uspehe. Nijedan meksički superstar nema toliko pratilaca na Tviteru kao ona (osam miliona), a broj njenih fanova širom planete neprestano raste.


Ona je nedavno kratko igrala u još jednoj telenoveli, a malo je poznato da je odbila glavnu ulogu u seriji "Magična privlačnost" jer je trebalo da snima scene bez odeće s Vilijamom Levijem.

 

Devedesetih je bio jedan od omiljenih glumaca telenovela, prepoznajte li ga?


Međutim, ono što je zaista impresivno jeste Anaina muzička karijera. Meksička lepotica je prvi album snimila sa samo 10 godina i nosio je njeno ime, a od tada je snimila još pet muzičkih albuma. Poslednji u nizu izašao je u junu ove godine (Inesperado), i već zauzeo odlične pozicije na mnogim top-listama.

 

 

A video posted by Anahi (@anahi) on


Njeni fanovi često ističu da posebno cene Anai zbog njenog humanitarnog rada. Ova glumica i pevačica ima svoju fondaciju koja pomaže mališanima širom Meksika.

 

Zvezda meksičkih sapunica obradila Severininu pesmu! Evo kako zvuči u njenoj interpretaciji (AUDIO)


Pored toga, ona je izuzetno uspešna modna kreatorka, osmislila je liniju lakova za nokte (s 25 nijansi), a uz to je i prva dama meksičke savezne države Čijapas, s obzirom na to da je njen suprug Manuel Velasko Koelo guverner Čijapasa.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker