Oduševljen mališanima sa Kube

Saša Kovačević: Deca su toliko slatka, da je to neverovatno! (FOTO)

0
Iako, kako kaže, sa brakom ne žuri, atraktivni pevač Saša Kovačević priželjkuje da dobije dete. Takođe, misli da ne treba nikada reći nikad što se usvajanja tiče, te napominje da bi rado usvojio dve devojčice sa Kube, gde je nedavno imao priliku da boravi...
foto: Instagram
foto: Instagram

Saša Kovačević priznaje da će biti najsrećniji čovek na svetu onog trenutka kada mu lepša polovina saopšti da je trudna. On otkriva i da je tokom nedavnog boravka na Kubi malo falilo da usvoji devojčicu, te da o tom činu i dalje razmišlja.

 

Saša Kovačević objavio fotku zbog koje će damama zastati dah (FOTO)

 

Deca su toliko slatka, da je to neverovatno. Oduševljen sam mališanima sa Kube. Potpuno sam bio spreman, da me je bilo ko pitao da li bih usvojio dve devojčice sa Kube, da na jedan potpišem te papire za usvajanje.

 

 

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

Stvarno su prelepa deca, mada generalno volim decu i ne bi smetalo da ih imam mnogo. Daće bog da dobijem svoju decu, ali nikad ne reci nikad i što se usvajanja tiče", kaže Saša, piše Alo.

 

 

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

Pevač koji kaže da o braku i velikoj svadbi ne razmišlja, za ulogu oca, kako navodi, bio je spreman još pre jedne decenije.

 

Da li se sećate: Ovako je Saša Kovačević izgledao na početku karijere (FOTO)

 

Priželjkujem da dobijem dete, dok sa brakom ne žurim. Što se dece tiče, bio sam spreman još pre deset godina da postanem otac, ali eto, nije se desilo. Kada bi mi se to dogodilo, verujem da bih u tom trenutku bio najsrećniji čovek na svetu", kaže pevač.

 

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

makonda-tracker