Karleuša se seli u Englesku

1
Fudbaler Duško Tošić, muž Jelene Karleuše, u narednih šest meseci igraće za engleski FC Portsmouth, a pevačica je ovu vest podelila sa svojim prijateljima na Facebooku.
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Suprug Jelene Karleuše, najkontroverznije pevačice sa domaće scene, Duško Tošić, fudbaler kluba Verder iz Bremena u Nemačkoj, promenio je ekipu za koju igra. Dvadesetčetvorogodišnji Tošić u narednih šest meseci preći će na pozajmicu u engleski klub Portsmouth, a njegova sedam godina starija draga izgleda je sa radošću primila vest o selidbi i to podelila sa svojim fanovima na na socijalnoj mreži Facebook.

- FC Portsmouth.....Oh,my...:-)))))) I da, All about DIVA karte u prodaji! – napisala je Jelena, ne zaboravivši da podseti na svoj veliki koncert koji je zakazan za 15. maj u Beogradskoj areni.

Popularna JK obećala je svojim obožavateljima pravi spektakl pod nazivom All about Diva. Ulaznice za fan zonu od danas su u prodaji, pa oni koji svoju omiljenu pevačicu žele da vide iz prvih redova, moraće da požure sa kupovinom karata jer vlada veliko interesovanje.

Pored priprema za selidbu njenog supruga, sa kojim ima dve ćerke - jednogodišnju Atinu i četvoromesečnu Niku, i priprema za koncert, Jelena pronalazi vremena i da svakodnevno prati doživljaje svoje mame Divne koja je trenutno stanarka kuće Velikog brata.

Danilo Mašojević

makonda-tracker